Korpa

Feminal kapi su vaš izbor ako želite da vam ženski problemi nestanu

Autor Bilje Tošić
Feminal kapi su vaš izbor ako želite da vam ženski problemi nestanu

Bolne mentruacije vam zagorčavaju život svakog meseca, toliko da od bolova ne možete normalno da funkcionišete. Još ako su vam neredovne menstruacije, stalno ste kao na iglama i ne možete da se opustite. Ove tegobe se često javljaju ako vam je narušen balans hormona.

Ali, ne samo to. Hormonski disbalans je jedan od razloga zašto vam se javlja cista na jajniku ili sindrom policističnih jajnika. Simptomi koje ciste izazivaju mogu da budu jako neprijatni i bolni, pa čak da izazovu i sterilitet kod žena. A neplodnost je veoma čest problem u Srbiji, toliki da čak oko 400.000 parova ima problem sa začećem.

Česti ženski problemi su i promene na materici – miom na materici, ranica na materici i endometrioze.

Koji god problem da imate, priroda vam može pomoći. A pogotovo ako koristite bilje koje ciljano rešava ženske tegobe. Upravo smo od takvih biljaka napravili Feminal kapi.

U njihovu efikasnost uverila se i Marija Diklić kada se rešila bolne menstruacije

Marija ima 26 godina i ovo je njeno iskustvo:

Ciklus sam dobila sa 11 godina. Od početka su mi bile bolne menstruacije i prva 2-3 dana se previjam od bolova. Zbog toga sam padala u nesvest, minimum 2 puta godišnje.

Ispobala sam svakakve načine da ublažim mensturalne tegobe. Pila sam različite lekove i od mnogih sam povraćala, dok drugi nisu uspevali da ublaže bol do granice prihvatljivog. Takođe, stavljala sam termofor na stomak tokom ciklusa, smanjila kafu i pila vitamine E i B u kapsulama (koje su mi preporučili u apoteci).

I pored svega toga, prva 2 dana menstruacije nisam ni za šta. Bole me noge, stomak, leđa, glava... Užasno se osećam.

Onda sam rešila da isprobam prirodno rešenje za menstrualne bolove, tražila na internetu šta se nudi i našla Feminal kapi. Nakon mesec dana terapije, usledilo je ogromno iznenađenje! Narednih 5 menstruacija su mi protekle bez bolova. Nadam se da će tako i ostati, jer se osećam neuporedivo bolje i slobodnije.“

I drugi ženski problemi postaće prošlost uz Feminal kapi

Zato, njih možete, bez ikakve bojazni, da pijete u slučaju da vam treba:

  • Prirodno rešenje za ciste na jajniku ili otklanjanje cista na materici
  • Efikasno otklanjanje mioma na materici ili ako imate miom na jajniku
  • Prirodno rešenje za ranice na materici i endometrioze
  • Izuzetno efikasan način za sterilitet
  • Rešenje za bolne menstruacije
  • Rešenje za neredovne mensturacije
  • Prirodno rešenje za menopauzu 
  • Najbolji način da regulišete hormonski disbalans.

Feminal kapi na molekularnom nivou deluju na ciste, miome i endometrioze. I to uklanjajući sve bolove koji se uz to mogu pojaviti. Takođe, uspostavljaju balans ženskih hormona, pa vam regulišu menstrualni ciklus, otklanjaju menstrualne tegobe i ublažavaju PMS simptome.


Zašto su Feminal kapi odlične za otklanjnje bolesti ženskih polnih organa?

  • Imaju 100% biljni i organiski sastav (poseduju Sertifikat o organskom sastavu)
  • Ne izazivaju neželjena dejstva (možete da ih kombinujete sa lekovima)
  • Potpuno su bezbedne za upotrebu (atestirane su od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije)

Za uspešno otklanjanje skoro svake bolesti ženskih polnih organa zaslužna su svojstva biljaka, koje ulaze u sastav Feminala – kleka, neven, bela mrtva kopriva, petrovac biljka, virak, žalfija, ehinacea i hajdučka trava.

Pulvis kleke ima izražena antibakterijska i diuretička svojstva, smiruje bolove i grčeve. Odličan je izvor vitamina C, kalcijuma, kalijuma, mangana, a u zavidnim količinama sadrži i smole, tanin, vosak, organske kiseline.

Neven ima imunostimulišuće, protivupalno i antiseptično dejstvo, ublažava grčeve, zaustavlja krvarenje i ubrzava zarastanje rana. Zato se koristi u otklanjanju menstrualnih bolova i poremećaja menstrualnog ciklusa.

Bela mrtva kopriva je kopriva koja ne žari. Aktivni sastojci ove biljke deluju antiseptično i protivupalno, smanjuju propustljivost kapilara i uspešno otklanjaju belo pranje, kao i neuredne i bolne menstruacije.

Petrovac biljka je naročito efikasna kod ginekoloških ranica, ali i za miom na jajniku, miom na materici, polipe i unutrašnja krvarenja. Zajedno sa hajdučkom travom i virkom smanjuje obilne menstruacije.

Virak je vrlo efikasan u otklanjanju neplodnosti. Reguliše hormonski disbalans, olakšava menstrualne tegobe. Odlično se pokazao za otklanjanje mioma, cista na jajniku, endometrioze i oboljenja grlića materice.

Žalfija kao jedan od najboljih, prirodnih antibiotika i antiseptika, svojim estrogenim dejstvom može da doprinese regulaciji menstrualnog ciklusa i bolnim menstruacijama. A dobra je i protiv vaginalnih upala.

Ehinacea je i te kako biljka koja jača imunitet, smanjuje upale, a koristi se i kao prirodno rešenje  protiv bolova. Pokazala se odlično u otklanjanju različitih infekcija, pa se često preporučuje za vaginalne infekcije.

Hajdučka trava se smatra biljkom za žene. Ona rešava bolne i neredovne menstruacije, upale jajnika, ciste, miome i vaginalne infekcije. Reguliše nivo hormona, pa otklanjanja i sterilitet kod žena.

Ginekološki problemi – upotreba Feminal kapi

Feminal kapi su namenjene ženama svih uzrasta.

Dužina terapije prvenstveno zavisi od toga koji su ginekološki problemi u pitanju. Pa tako terapija može da traje od 1 do 3 meseca. Za to vreme, ujutru i uveče (pre jela), pijete 5 ml kapi u 2 dcl toplog čaja, pripremljenog od jednakih delova nane i cveta hajdučice, sa malo meda i soka od limuna.

Potrebne su vam 2 bočice kapi za početak terapije. Jedna bočica traje 10 dana. 

Iskoristite moć bilja iz Feminala i sprečite da vas ženski problemi muče

Samo treba da kliknete OVDE ili nas pozovete bilo kog radnog dana, između 08-15h i 17-21h, na broj 064/20-46-007. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za terapiju i sam proizvod.

Stariji post