Dobra vest, leva karotida pročišćena za 20%

Dobra vest, leva karotida pročišćena za 20%

Dr Miloš Stevanović, profesor Tehnološko - metalurškog fakulteta u Beogradu, godinama pokušava da očisti krvne sudove i spreči fatalne posledice

Dugogodišnji dijabetes, povišen holesterol i trigliceridi ostavili su trajne posledice na zdravlje kardiovaskularnog sistema Dr Miloša Stevanovića, profesora Tehnološko - metalurškog fakulteta u Beogradu.

Posle dugogodišnje potrage za pravim preparatom koji bi mogao da mu pomogne pored zvanične lekarske terapije, profesor Stevanović tek nedavno uverio se u delotvornost jednog od njih.


Desnu karotidu morao sam da operišem jer mi je bila začepljena 99,1 posto. Pretio mi je moždani udar i operacija je bila neizbežna. Preležao sam i infarkt. Ugradjen mi je stent u zidu srca jer mi je stenoza bila 70 posto. Imam još dva problematična krvna suda na kojima je utvrdjeno suženje od 50 posto - priča naš sagovornik.

Sve do nedavno, začepljenje leve karotide uglednog profesora bilo je 65 posto, ali pre dva meseca u njegovim rukama našle su se biljne kapi Cordiphyt.
Pročitao sam da su ove kapi delotvorne za čišćenje srca i krvnih sudova od krečno-holesterolskog plaka, koji se taloži u krvnim sudovima i dovodi do zakrčenja u vratu, srednjem uhu i očima.

Bio bih srečan da mi je uz upotrebu Cordiphyt kapi začepljenje ostalo na istom nivou, samo da ne napreduje. Ipak ono što me je posle mesec i po dana ispijanja Cordiphyt kapi čekalo kod lekara, nisam mogao ni da naslutim - konstatuje profesor.

Naime, na pregledu lekar je ustanovio da se začepljenje leve karotide sa 65 posto smanjilo na 45, što nam je gospodin Stevanović dokumentovao snimcima.

Ne mogu da vam opišem kako sam se radovao kada sam čuo rezultate.
Vratila mi se nada da će mi biti bolje. Očekujem da mi se smanjila i stenoza na druga dva problematična krvna suda, ali to ću znati tek 6. avgusta ove godine, kada imam zakazan pregled u Kliničkom centru Srbije.

Zovite me tada i znaćemo da li sam na pravom putu - ističe dr Miloš Stevanović i zaključuje: - Do tada nastavljam da pijem Cordiphyt jer mi veoma prija.