Korpa

Exelent kapi – jer je jačanje imuniteta prvi korak kod tretiranja i prevencije svih bolesti

Autor Bilje Tošić
Exelent kapi – jer je jačanje imuniteta prvi korak kod tretiranja i prevencije svih bolesti

Kada vam se desi pad imuniteta, to zapravo znači da je organizam izgubio svoju prirodnu sposobnost da se brani i vi ćete se verovatno razboleti. Zato je veoma važno da znate kako ojačati imunitet i sprečiti bolesti. Ako ste se već razboleli, svaka pomoć za jačanje imuniteta vam je neophodna kako biste se brže i lakše oporavili.

Exelent kapi su u tome vaš najveći saveznik, i to upravo ovih 12 blagotvornih biljaka, koje su najbolje za imunitet.

Samoniklo planinsko bilje - prirodni preparati za imunitet

Exelent kapi su preparat napravljen od posebno biranog blagotvornog bilja organskog porekla, čiji ekstrakti imaju zajednički zadatak - deluju kao prirodni preparat za imunitet.

To su ovih 12 biljaka posebno blagotvornih kad je u pitanju podizanje imuniteta:

  • Ehinacea – podstiče proizvodnju odbrambenih ćelija, pa je efikasna kod urinarnih i infekcija disajnog trakta, kao i drugih virusnih i bakterijskih upala;
  • Kopriva – zbog bogatstva minerala i vitamina, u blagotvorna svojstva ove biljke spada i jačanje imuniteta i krvi, pa čak i borba protiv malignih bolesti;
  • Neven – regeneriše i ojačava ćelije i tkiva u organizmu i stimuliše dobar rad žlezda;
  • Nana – pročišćava krv, jetru i ceo organizam - što podstiče jačanje imuniteta;
  • Hajdučka trava – zaceljuje upale i rane u celom telu, podstiče izbacivanje toksina;
  • Čičak – sadrži vitamine C i E i izuzetno važan mineral, kalijum. Regeneriše i čisti krv, tkiva i kožu, pa je između ostalog odličan protiv alergije i raznih virusa.
  • Rtanjski čaj – ublažava upale u organizmu i okrepljuje ga, deluje antiseptično. Posebno se preporučuje pri fizičkim naporima, kao i za jačanje imuniteta kod dece i starijih osoba.
  • Majčina dušica – posebno se među sastojcima izdvaja timol, koji podiže omega 3 masne kiseline u ćelijama mozga. Otklanja upale i umiruje celokupan organizam;
  • Petrovac – odličan za detoksikaciju tela i podizanje imuniteta, jer sadrži tanine koji suzbijaju bakterijske i gljivične infekcije;
  • Origano – timol i karvakrol koje sadrži ova biljka deluju antibakterijski, protivupalno i odlični su u borbi protiv gljivica, a pogotovo kad je u pitanju Candida;
  • Žalfija – jedan od najboljih antiseptika u prirodi, pročišćava jetru i krv i ubrzava zarastanje rana, pogotovo na sluzokoži svih organa;
  • Kleka - dobra za imunitet, jer pomaže oslobađanje toksina, čisti želudac i bubrege i dezinfikuje urinarni trakt.

Exelent kapi su atestirane u Institutu za javno zdravlje Kragujevac i poseduju Sertifikat o organskom sastavu br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan - Italia (PLANTAMELL). Zbog toga možete biti sigurni da su Exelent kapi apsolutno bezbedne za jačanje imuniteta i ne izazivaju nikakve kontraindikacije.

Podizanje imuniteta je osnova otklanjanja alergije


Alergija je zapravo reakcija vašeg imunog sistema na štetne materije iz hrane, vode, vazduha i okoline, koji se nazivaju alergeni. Zato je podizanje imuniteta delotvornije i bolje nego bilo koje drugo tretiranje alergije. Za razliku od Exelent kapi, vaš standardni preparat zapravo ne otklanja samu bolest, već njene simptome.

Evo kako je Mirjana Ristić, trgovac iz Prokuplja, uz pomoć Exelent kapi rešila svoj dugogodišnji problem - alergijski rinitis izazvan polenom ambrozije:

‘’Za sve vas koji ne znate kako popraviti imunitet i kako otkloniti alergiju, da vam kažem svoje iskustvo.
Svake godine kada dođe avgust i cvetanje ambrozije, ja uzimam bolovanje. Nos mi se zapuši, jako me svrbi, stalno kijam, a oči mi bez prestanka suze. Takva nisam mogla ni da odlazim na posao, a kamoli da radim među ljudima. Izgledalo je kao da non-stop plačem. Odlučila sam da probam Exelent kapi još početkom leta 2018, pa da vidim šta će se dogoditi. Poručila sam odmah 3 bočice za prvih mesec dana, odnosno za jun, pa još 3 za jul. Došao je avgust, a ja nisam popila nijedan lek protiv alergije. To se do sad nikad nije desilo! Svi koji imate ovaj problem, od srca vam preporučujem Exelent kapi.’’

Exelent kapi su odličan izbor kada je u pitanju jačanje imuniteta kod dece, koja su posebno osetljiva i podložna alergijskim reakcijama. Takođe i jačanje imuniteta kod odraslih kao dodatak drugim terapijama, jer su kompatibilne sa svim farmaceutskim lekovima.

Kako ojačati imunitet prirodnim putem uz pomoć Exelent kapi?

Ako se pitate kako ojačati imunitet prirodnim putem – znajte da to nije komplikovana i teška stvar. Sve što treba da uradite je da skuvate čaj od ehinacee ili lista matičnjaka, u njega dodate 5ml Exelent kapi i to pijete 3 puta dnevno.

Preporua je da u ovaj čaj dodate i sok od pola limuna kako biste uneli vitamin C, koji takođe uništava viruse, bakterije i smiruje upale u celom organizmu. Po želji, čaj zasladite medom. 

Terapija Exelent kapima za jačanje imuniteta traje od 1 do 3 meseca. Jedna bočica trajaće vam 7 dana, a njena cena je 1.500 dinara.

Sad kada znate kako podići imunitet, ostaje vam samo da poručite svoje Exelent kapi


Poručite odmah svoje Exelent kapi za podizanje imuniteta klikom OVDE ili pozovite na broj 064/20-46-007 radnim danima od 08h – 15h i od 17- 21. Pozovite nas i pitajte sve što vas zanima.

Exelent kapi su odličan način da pomognete svom organizmu i ojačate njegove odbrambene snage. Kada znate kako podići imunitet, onda spremni krećete u borbu i prevenciju mnogih bolesti - a to je jedini način da postanete i ostanete zdravi.

Stariji post Noviji post