Korpa

Feminal kapi – za sve ženske bolesti

Autor Bilje Tošić
Feminal kapi – za sve ženske bolesti

Ne postoji žena koja bar jednom u životu nije imala neki ženski problem. U najmanju ruku, simptomi su neugodni, a neke od ovih tegoba mogu da izazovu i ozbiljnije zdravstvene probleme.

Veliki broj žena traži rešenje u tretiranju organskim biljem, koje se vekovima unazad koristi za ženske boljke. 

Upravo su Feminal kapi 100% prirodna i vrlo efikasna terapija za skoro sve ženske bolesti:

  • miom na jajniku ili miom na materici
  • cista na jajniku ili cista na materici
  • endometrioza
  • ranica na materici
  • hormonski disbalans
  • bolna menstruacija
  • neredovna menstruacija
  • sterilitet kod žena.

Feminal kapi – 100% prirodan preparat organskog sastava

Preparat je atestiran od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac, a poseduje i Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia).

Zato je potpuno bezbedan za korišćenje i slobodno se može kombinovati sa farmaceutskim lekovima.

Feminal kapi su biljna tinktura u čiji sastav ulazi 8 najboljih biljaka za žene:

  1. Bela mrtva kopriva
    To je kopriva koja ne žari. Aktivni sastojci ove biljke deluju antiseptično i protivupalno, smanjuju propustljivost kapilara i uspešno oporavljaju belo pranje, kao i neuredne i bolne menstruacije.
  1. Cvet nevena

Deluje imunostimulišuće, protivupalno, antiseptično, ublažava grčeve, zaustavlja krvarenje, ubrzava zarastanje rana. Zato je neizostavan u tretiranju poremećaja menstrualnog ciklusa i bolnih menstruacija.

  1. Pulvis kleke

Odličan je izvor vitamina C, kalcijuma, kalijuma, mangana, a u zavidnim količinama sadrži i smole, tanin, vosak, organske kiseline. Kleka ima izražena antibakterijska i diuretička svojstva, smiruje bolove i grčeve.

  1. Virak

Vrlo je efikasan u otklanjanju neplodnosti. Reguliše hormonski disbalans, olakšava menstrualne tegobe. Odlično se pokazao za otklanjanje mioma, cista na jajniku, endometrioza i oboljenja grlića materice.

  1. Cvet hajdučke trave

Smatra se biljkom za žene. Njenom upotrebom rešava se bolna i neredovna menstruacija, tretiraju se upale jajnika, ciste, miomi i vaginalne infekcije. Reguliše se nivo hormona, pa otklanja i sterilitet.

  1. Petrovac biljka

Naročito je efikasan kod ginekoloških ranica, ali i za miom na jajniku, miom na materici, polipe i unutrašnja krvarenja. Zajedno sa hajdučkom travom i virkom smanjuje obilne menstruacije.

  1. Ehinacea

Izuzetno je blagotvorna biljka koja jača imunitet, smanjuje upale, a koristi se i kao prirodno rešenje protiv bolova. Odlično se pokazala u otklanjanju različitih infekcija, pa se često preporučuje za vaginalne infekcije.

  1. List žalfije

Žalfija se smatra jednim od najboljih prirodnih antibiotika i antiseptika. Estrogeno dejstvo žalfije može doprineti regulaciji menstrualnog ciklusa i bolnim menstruacijama. A dobra je i protiv vaginalnih upala.

Zbog svog sastava, Feminal kapi, imaju višestruko pozitivno dejstvo na vaše zdravlje

  • na molekularnom nivou, deluju na ciste, miome i endometrioze
  • nivelišu ženske hormone i menstrualne cikluse
  • umanjuju i otklanjaju sve bolove koji uz to eventualno idu
  • ublažavaju PMS simptome
  • otklanjaju sterilitet kod žena.

Terapija Feminal kapima – bolna i neredovna menstruacija, cista na jajniku i materici i druge ženske bolesti uspešno se rešavaju

U zavisnosti od vaših konkretnih tegoba, terapija Feminal kapima može da traje od 1 do 3 meseca.

Ujutru i uveče, pre obroka, pijete 2 dcl toplog čaja, napravljenog od jednakih delova cveta hajdučice i nane, sa malo meda i soka od limuna, u koji sipate 5ml kapi.

Za početaj terapije, potrebne su vam 2 bočice Feminal kapi. Jedna bočica traje 10 dana i njena cena je 1.500 dinara. Uz to, dobijate BESPLATNO i čaj za vaginalno ispiranje.

Preko 11.000 žena je koristilo do sada Feminal kapi za ženske bolesti

Kako su Feminal kapi prirodno rešenje za ciste, miome, sterilitet, hormonski disbalans, ranice na materici, ali i odlična terapija za bolne ili neredovne menstruacije – mogu da reše mnoge ženske bolesti koje su javljaju kod žena različitih godina. 

Zato je do sada više od 11.000 pacijentkinja potražilo našu pomoć i efikasno rešilo tegobe.

Među njima je bila i Ivana Arsenijević Gojković iz Kragujevca. Pogledajte kako je Ivana uspela da zatrudni prirodnim putem i otkloni miom na materici bez operacije.

Video

Treba vam savet i više informacija – kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije, konsultacije, kao i za poručivanje Feminal kapi, kliknite OVDE ili pozovite na broj 064/20-46-007, radnim danima od 08h do 21h (pauza od 15h do 17h).

Stariji post Noviji post