Korpa

Javila vam se gljivična infekcija ili bakterijska infekcija - Uronefrol kapi su efikasno i prirodno rešenje vašeg problema

Autor Bilje Tošić
Javila vam se gljivična infekcija ili bakterijska infekcija - Uronefrol kapi su efikasno i prirodno rešenje vašeg problema

Kako nastaju bakterijske infekcije i gljivične infekcije?

Bakterijska infekcija nastaje kada patogene bakterije uđu u naš organizam, imuni sistem ih ne prepoznaje i one se razmnože. Tako prvo nastaje infekcija, a za njom i upala.

Gljivična infekcija nastaje iz drugih razloga: preteranom upotrebom antibiotika ili kontraceptiva, padom imuniteta, kao posledica dijabetesa ili loše ishrane, bogate šećerima. Zato se neretko dešava da lečeći bakterijske infekcije antibioticima, izazivamo gljivične infekcije i upadamo u začarani krug.

Ali sada postoji potpuno prirodno rešenje ovih problema i zove se – Uronefrol kapi.

Organsko bilje kao prirodni antibiotik

Uronefrol kapi su prirodan i proveren proizvod, atestiran u Institutu za javno zdravlje Kragujevac. Bezbedno ga možete koristiti i kod dece i kod odraslih, jer ne izaziva nikakve kontraindikacije.

Ove kapi u svom sastavu sadrže samoniklo bilje organskog porekla, o čemu svedoči Sertifikat o organskom sastavu br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia (PLANTAMELL).

To su ovih 7 organskih biljaka čija svojstva deluju kao prirodni antibiotik:

 • Kopriva – vrši detoksikaciju organizma, deluje antibakterijski i protivupalno. Odličan je i provereno rešenje za kandidu, urinarne infekcije i pad imuniteta
 • Timijan i majčina dušica – otklanjaju disajne, crevne i urinarne infekcije, kao i bakterije  Staphalococcus aereus, Bacillus subtilis i ešerihija koli
 • Rtanjski čaj – podstiče čišćenje organizma od bakterija i gljivica. One se neutrališu, smiruju se upale, podiže se imunitet i čisti organizam
 • Rastavić – diuretik, efikasan u otklanjanju infekcija urinarnog trakta, ali i za čir na želucu;
 • Uva – biljka vekovima poznata kao rešenje za urinarne infekcije i probleme sa prostatom;
 • Sitnica – izuzetno rešenje kad je u pitanju bakterijska upala mokraćne bešike i pluća.

 

Uronefrol kapi su prirodno rešenje za urinarne infekcije

Ako su vam poznati simptomi kao što je peckanje pri mokrenju, često mokrenje i težina u mokraćnoj bešici, onda ste među većinom ljudi koji su bar jednom u životu imali neku vrstu infekcije urinarnog trakta.

U 80% slučajeva, izazivač infekcije je bakterija ešerihija koli. Usled loše ili nepravilne higijene genitalija, ruku i hrane, ona može dospeti iz debelog creva u uretru i tako izazvati infekciju. Drugih 20% slučajeva čine sve ostale bakterije, kao što je i proteus mirabilis bakterija.

Ukoliko imate jednu od ovih bakterija, ne brinite. Za Uronefrol kapi skoro da nema nerešivih bakterijskih infekcija, kako kod odraslih, tako i kod dece od 4 godine.

Kao prirodni antibiotik, Uronefrol kapi će vam pomoći u otklanjanju i drugih bolesti

 1. Gastritis – kapi su izuzetan rešenje za gastritis koji najčešće izaziva helikobakter.
 2. Genitalne bolesti izazvane bakterijom hlamidija trahomatis – to je podmukla bakterija koja retko pokazuje simptome, a može izazvati čak i neplodnost.

 

 1. Prirodno rešenje za bronhitis i astmu – zato u ovim slučajevima pre korišćenja naših Asthmal kapi, preporučujemo prvo terapiju sa 4 bočice Uronefrol kapi.
 2. Prirodno rešenje za prostatu – za prostatitis, uz naše Prostatol kapi.
 3. Čak i infekcija uha uz Uronefrol kapi prolazi kao rukom odnešena.
 4. Toksoplazmozu – parazitsku bolest koju najčešće prenose mačke.

Uronefrol kapi - za prirodno otklanjanje kandide

Kandida je uporna i teška gljivična infekcija koja može da zahvati skoro sve delove tela. Najčešće se pojavljuje u crevima i polnim organima, a njeni simptomi su različiti – od svraba do depresije.

Uronefrol kapi, kao prirodno rešenje za kandidu, uz baznu ishranu, vrlo brzo postižu željene rezultate. Nemojte dozvoliti da vam se ova gljivica namnoži, obzirom da vam ona može izazvati velike probleme i ozbiljne bolesti. Počnite sa korišćenjem Uronefrol kapi čim primetite prve simptome.

Sprečavanje infekcije


Kako se koriste i doziraju Uronefrol kapi?

Terapija za bakterijske infekcije traje 10 dana. Jedna bočica trajaće vam 5 dana, a njena cena je 1.500 dinara.  Uronefrol kapi je potrebno da pijete 3 puta dnevno u 100ml tople vode (40 C°), 30 minuta pre obroka. 

Kod hroničnih bakterijskih upala, savetujemo vam i korišćenje naših Exelent kapi, radi podizanja imuniteta. Na ovaj način, organizam će se brže i bolje izboriti sa upalom.

 

Kad je u pitanju prirodno otklanjanje kandide, terapija traje oko mesec dana.

 

Doziranje:

 • Osobe koje imaju više od 60 kg i više piju 10 ml
 • Osobe sa manje od 60 kg piju 30% manju dozu
 • Osobe sa manje od 40 kg piju 50% manju dozu, tj. 5 ml
 • Osobama sa manje od 30 kg (deca) određujemo dozu, uz razmatranje svih parametara.

Ešerihija koja me je mučila godinama, nestala je za samo 10 dana

Ovako svedoči gospođa Vera Banjac iz Stare Pazove, i još dodaje:

,,Još od kad sam bila devojka, muku sam mučila sa ešerihijom koja mi se stalno vraćala. Čini mi se da nikad nisam ni uspela da je potpuno otklonim. Čim bi se simptomi malo primirili i kad bih pomislila - dobro je, nema više ešerihije, ona bi se pojavila ponovo i čini mi se, još gora.

Požalila sam se koleginici s posla i ona mi je preporučila Uronefrol kapi. Iako sam u početku bila skeptična, pomislila sam - ma, nemam šta da izgubim, samo može da mi bude bolje.

Tako sam još istog dana poručila dve bočice koje su mi trajale tačno 10 dana. Već 5. dan osetila sam poboljšanje, pritisak u bešici je nestao, pa nisam imala stalne nagone da idem u toalet. Nakon 10 dana sve tegobe su nestale, kao da ih nikad nije ni bilo. Zahvaljujući Bilju Tošić, ja sam se preporodila. ’’

Gospođa Vera je uspela da reši svoj dugogodišnji problem sa ešerihijom. Tako možete uspeti i vi, bez obzira na godine, pol i vrstu infekcije.

Zato poručite svoje Uronefrol kapi još danas. Za sve informacije kliknite OVDE ili pozovite 064/20-46-007 svakog radnog dana od 08h - 15h i od 17- 21.

Mi smo tu da vam pružimo sve informacije i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Stariji post Noviji post