Očistio sam plak u karotidama

Očistio sam plak u karotidama

Rastko Bačević, 79-godišnji penzioner iz Pirota, godinama je bolovao od zakrčenja krvnih sudova vrata. Poslednja kontrola pokazala mu je da su mu vratne arterije prohodne.

Još pre 17 godina 79-godišnji Ratko Bačević iz Pirota doživeo je moždani udar, mada je na tu dijagnozu morao da čeka tri nedelje od pojave teških simptoma: nemogućnost gutanja i govora. Tek kada je stigao, i to u kolicima, u Institut za kardiovaskularne bolesti u Beogradu postavljena mu je tačna dijagnoza.

Profesori koji rade na Dedinju ustanovili su da mi je začepljenje karotida od preko 30 posto uzrokovalo šlog. Pored toga, patio sam od visokog pritiska - ističe naš sagovornik.

Tokom proteklih godina gospodin Bačević je uspeo da se oporavi uz lekove i zdrav način života, ali plak na karotidama ostao je u istom procentu kao na početku bolesti.

Tek pre pet godina slučajno sam naišao na preparat Cordiphyt koji sam odmah počeo da pijem - priča Rastko Bačević.

“U poslednjih pet godina pritisak mi je stabilan, ne reagujem na promene vremena, osećam se sigurno”.

Cordiphyt su biljne kapi napravljene od lista matičnjaka, cveta hajdučke trave, ploda gloga, lista ruzmarina, breze i bele imele, za čišćenje srca i krvnih sudova od krečno-holesterolskog plaka koji se taloži u krvnim sudovima.

Koristio sam Cordiphyt dva puta dnevno uz čaj od hajdučke trave. Pio sam ga u podne, kada se srce čisti, i u osam uveče, kada se krvni sudovi čiste.

Za prethodnih pet godina gospodin Bačević je, sa velikim pauzama, popio tri doze od po četiri bočice.

Nedavno, kada je išao na kontrolni pregled, lekari su ustanovili da začepljenje na karotidama ne postoji.

Iako se osećam odlično, nisam verovao da više nemam plak na krvnim sudovima vrata. To saznanje me je još više oporavilo. Pritisak mi je stabilan, osećam se sigurno - ističe zadovoljni Piroćanac i konstatuje:

Svi mi kažu da odlično izgledam. Svima od srca preporučujem Cordiphyt, jer ja više ne reagujem ni na promene vremena koje su mi nekad zadavale mnogo tegoba. Moj oporavak je dokaz da nikad ne treba gubiti nadu.


Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na brojeve 069/1-222-684 ili 064/20-46-007 (radnim danima od 08h do 22h, pauza od 16h do 18h).