Korpa

Panacea – prirodni melem za kožne bolesti, prostatu i štitnu žlezdu

Autor Bilje Tošić
Panacea – prirodni melem za kožne bolesti, prostatu i štitnu žlezdu

U grčkoj mitologiji, Panacea je bila boginja isceljenja, koja je umela da napravi melem za svaku bolest. Tako je nastao naziv našeg biljnog melema, koji iako nema božansko poreklo, predstavlja univerzalno sredstvo široke primene za mnoge kožne bolesti, ali i za tretiranje prostate i štitne žlezde.

Pomoću bioaktivnih supstanci iz ovih biljaka, Panacea melem je izuzetan ne samo za bolesti kože, već predstavlja i prirodno rešenje za prostatu, a takođe i prirodno rešenje za štitnu žlezdu.

Potpuno prirodan i proveren od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac, ovaj preparat ima Ph faktor 7.40, te ga mogu koristiti i deca i odrasli, bez obzira na tip kože. Stepen alergičnosti na ovu kremu je 5x niži od najstrožih Evropskih standarda.

Panacea je preparat koji prosto morate imati u svojoj kućnoj apoteci. Evo zašto.

Uklonite akne i bubuljice na licu

Blag, lak za korišćenje i ph neutralan, Panacea melem štiti i neguje sve tipove kože. Zbog svojih analgetskih, protivupalnih i regenerišućih svojstava, Panacea je prirodni melem za bubuljice namenjen svim uzrastima, pa tako uklanja i akne i bubuljice kod dece.

Kad je vaša koža zdrava i nemate akne i bubuljice, ona prosto sija. A tada sijate i vi – jer ste puni samopouzdanja. Zato je Panacea melem vaš odgovor na pitanje kako se rešiti bubuljica i to na prirodan način.

Melem za opekotine koji vas neće izneveriti

Opekotine znaju da budu veoma bolne i nezgodne, a ako ste u dilemi šta staviti na opekotinu, a da ne pogoršate stanje, Panacea je pravo rešenje. Čak iako su u pitanju opekotine kod dece.

Zato je pametno da ovaj melem za opekotine uvek imate sa sobom – jer Panacea je prirodno rešenje za opekotine svih vrsta, pa i opekotine III stepena.

U to se uverio i Đorđe Pantelić, kuvar, 34 godine, iz Inđije:

,,Kao profesionalni kuvar, često se opečem – od rerne, ulja, pare... To se stalno događa svom kuhinjskom osoblju, posebno kad je gužva u restoranu. Osim što pakleno boli, pojavi se plik i ostaju jako ružni ožiljci.

Jedna koleginica je na posao donela Panacea melem i ostavila ga. Nakon par dana desio mi se peh, zakačio sam šerpu sa vrelom vodom. Bukvalno nisam znao šta da radim koliko je bolelo, a plikovi su se momentalno pojavili. Setio sam se da je koleginica donela Panacea melem i nakon što sam očistio ranu, namazao sam opekotinu njime. Nastavio sam da mažem melem još par dana i prilično me iznenadilo koliko se brzo koža oporavila. Nikakvi ožiljci nisu ostali.

Zato sada uvek imam Panacea melem – i  kod kuće i na poslu.’’

Prirodni melem za ekcem, obnavlja kožu i ublažava svrab kože

Ekcem (atopijski dermatitis) jedno je od najčešćih zapaljenskih oboljenja kože, a odlike ekcema su svrab kože, crvenilo na koži, perutanje i zadebljanje pojedinih regija. Najčešće se javlja još u ranom detinjstvu i zbog toga su najveći broj obolelih upravo deca.

Standardno medicinsko lečenje obuhvata i upotrebu steroidnih krema ili lekova, koji mogu imati brojne nuspojave, zato se prepisuju strogo kontrolisano i u najmanjim mogućim dozama.

Na sreću – tu je Panacea, potpuno prirodni melem za ekcem, koji uspešno otklanja neke oblike ekcema, bez obzira da li je u pitanju ekcem kod dece ili ekcem kod odraslih.

Muče vas problemi sa prostatom? Prirodno rešenje za prostatu postoji

Upala prostate ili uvećana prostata česte su muške boljke – i dok se uvećana prostata najčešće javlja u poznijim godinama, upala prostate može da vas zadesi bilo kad.

Ne brinite, prirodno tretiranje prostate nije komplikovano i sasvim je moguće.

Sve što treba da uradite je da započnete tretiranje našim biljnim kapima Prostatol, a u isto vreme mažete Panaceu na deo iznad prostate. Tako se vrši oslobađanje limfe, smanjuje se volumen prostate, neprijatan osećaj nestaje i vremenom dolazi do oporavka.

I kad je u pitanju štitna žlezda, tretiranje biljem daje rezultate

Bilo da bolujete od hipertireoze ili hipotireoze, način kako oporaviti štitnu žlezdu prirodnim putem sada zaista postoji. Zajedno sa vašom redovnom terapijom i Panacea vam može pomoći.

Panacea predstavlja prirodno rešenje za štitnu žlezdu, u kombinaciji sa našim Thyroidein kapima.

Uz korišćenje Thyroidein kapi, Panacea melem je potrebno mazati u tankom sloju na prednji deo vrata 2x dnevno. Tako ćete u roku od 6 meseci nivelisati hormonski status štitne žlezde i regulisati njen rad.

Poručite još danas ovaj univerzalni prirodni melem

Stavite tačku na probleme sa kožom, prostatom ili štitnom žlezdom – i to na potpuno prirodan način.

Cena Panacea melema je 1.000 dinara.

Za sve informacije i poručivanje kliknite OVDE ili pozovite 064/20-46-007, svakog radnog dana od 08-15h i od 17-21h.

Stariji post Noviji post