Posle 5 godina ustajem iz kreveta bez vrtoglavica

Posle 5 godina ustajem iz kreveta bez vrtoglavica

Radi Radović, penzionerki iz Beograda, dijagnostikovano začepljenje krvnih sudova vrata od 50 i 60 posto, ali je uz CORDIPHYT kapi uspela da eliminiše mnoge neprijatne simptome.

Svi koji imaju taj problem znaju koje su to muke. Svako jutro sam ustajala iz kreveta uz veliki oprez, a tuširanje i pranje kose zadavalo mi je veliki problem. Tuširala sam se tako što sam čučala u kadi jer sam se plašila da ću pasti - priča gospodja Radović.

Uplašena za svoje zdravlje, Rada je otišla kod lekara i ustanovljena joj je dijagnoza začepljenja krvnih sudova vrata, na levoj strani 50 posto, a na desnoj 60 posto, što je ometalo normalan protok krvi.

"Dobila sam terapiju, ali večeg poboljšanja nije bilo. Snage nisam imala, a teseko sam i hodala. U mojoj porodici niko nije bolovao od bolesti krvnih sudova, a celog života sam vodila računa o ishrani, tako da me ova dijagnoza baš iznenadila. Vrlo često sam sebi pravila eliksir od belog luka, limuna i maslinovog ulja, ali očigledno nije delovao na ove probleme" - ističe naša sagovornica.

Po nagovoru supruga, Rada je odlucila da uzme Cordiphyt biljne kapi za čišćenje srca i krvnih sudova od krečno-holesterolskog plaka koji se taloži u krvnim sudovima i dovodi do zakrečenja u vratu, srednjem uhu(što, kako kaže, još nije rešila) i očima, pogubno je za organizam. Kapi je pila u podne, kada se srce čisti, i u osam uveče, kada se čiste krvni sudovi. Nikada, kaže, nije sumnjala u njihovu delotvornost.

Posle četiri popijene bočice bilo mi je bolje. Ustajala sam iz kreveta bez ikakvog napora. Pre Cordiphyt-a ustajanje iz kreveta bilo je pravi ritual - morala sam prvo da sednem, da se odmorim, stalno sam morala da pravim pauze, da pijem lekove za smirenje. Sve vreme sam se plašila da ne padnem. Držeći flašicu Cordiphyt-a, osećam sam se sigurno - naglašava gospo|a Radović i dodaje: - Do sada sam popila osam bočica i napravila pauzu od tri meseca. Nameravam da nastavim sa korišćenjem ovih čudesnih biljnih kapi, i kada popijem još četiri bočice, otići ću na pregled krvnih sudova vrata. Još uvek ne gubim nadu da će mi pomoći protiv začepljenja srednjeg uha i slabe cirkulacije u rukama. Kapi iskreno preporučujem svima koji imaju slične tegobe.

 

Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na brojeve 069/1-222-684 ili 064/20-46-007 (radnim danima od 08h do 22h, pauza od 16h do 18h).