Prostata mi više ne zagorčava život

Prostata mi više ne zagorčava život

Nikad ne bih pristao javno da pričam o nekom preparatu da bez zadrške ne stojim iza njegove efikasnosti - kaže na početku razgovora Damjan Etinski, 71-godišnji zemljoradnik iz sela Mošorin kod Titela, koji je tokom prošle godine imao velikih problema sa zdravljem.

Njegovo prvo suočavanje sa najčešćim muškim problemom desilo se još pre nekoliko godina kada je dobio zapaljenje prostate.

-U početku nisam znao tačno šta mi je, mada sam, po simptomima, slutio - kaže gospodin Etinski i nastavlja:

Dugo sam odlagao odlazak kod lekara jer sam se plašio. Stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo i uskoro su bolovi postali intenzivniji, a javili su mi se i problemi sa mokrenjem. Noću sam često odlazio u WC i osećao sam neprijatno peckanje.

-Često se dešavalo da jedva stignem do toaleta - dodaje naš sagovornik i opisuje:

Kada je upala postala nepodnošljiva. završio sam u Urgentnom centru u Novom Sadu. Ipak, dijagnoza je bila mnogo teža nego što se Etinski nadao: pored upale prostate i bešike, dijagnostikovan mu je i karcinom debelog creva. Operacija je uradjena 29. jula prošle godine u Sremskoj Kamenici, gde mu je odstranjeno 8 centimetara debelog creva.

Posle bolničkog oporavka lekar mu je prepisao lekove, zakazao kontrolu i dao otpusnu listu. Posle dve nedelje stanje mi se pogoršalo. Imao sam strašno ispupčenje u predelu medjice, zbog kojeg nisam mogao da sedim.

Kada sam otišao kod lekara da vidim šta mi je, u novosadskoj bolnici uradjen mi je ultrazvuk i stavljen kateter - dodaje ovaj vredni zemljoradnik. Ipak, gospodin Etinski nije mogao da se pomiri sa situacijom i sa fizičkom nemogućnošću da, pre svega, normalno sedi.

Čvrsto sam odlučio da probam sa prirodnim preparatima. Naručio sam biljne kapi Prostatol i Panacea melem, proizvodjača „Bilje Tošić“, koji je napravljen od majčine dušice, rtanjskog čaja, timijana, kleke, lista bokvice i kantariona i koji mi je ulivao nadu da može da olakša moje tegobe. Uz biljne kapi Prostatol, koje sam pio dva puta dnevno, po kašičicu ujutru i uveče, na bolno mesto, naročito na ono u predelu medjice, mazao sam i Panacea melem, univerzalni melem od 21 biljke protiv upala. Ovaj melem, kako su mi rekli, ima izvrsno analgetsko, regenerišuće i protivupalno dejstvo.

-Posle mesec dana uzimanja ovih preparata, nisam više imao problema sa mokrenjem, a bolno ispupčenje potpuno je nestalo, sto je i lekar konstatovao - kaže gospodin Etinski i dodaje:

Otišao sam na kontrolu i rečeno mi je da se prostata smanjila, što sam i osetio. Već dva meseca osećam se divno posle nekoliko godina, što mi je posebno značajno jer nosim kateter, nemam stalni nagon za mokrenjem. Normalno sedim i to me čini posebno srećnim.

Cena terapije za mesec dana iznosi 4300 dinara sa poštarinom, dužina terapije je 2 do 3 meseca, u kompletu dolaze dve bočice Prostatol-a i jedan melem Panacea, cena jedne bočice Prostatol-a iznosi 1500 dinara, cena melema Panacea je 1000 dinara.

Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na brojeve 069/1-222-684 ili 064/20-46-007 (radnim danima od 08h do 22h, pauza od 16h do 18h).