Korpa

Prostatol kapi – efikasno prirodo rešenje za uvećanu prostatu

Autor Bilje Tošić
Prostatol kapi – efikasno prirodo rešenje za uvećanu prostatu

Ukoliko tražite prirodno rešenje za prostatu koji stvarno pomaže, priča Damjana Etinskog, zemljoradnika iz sela Mošorin kod Titela, vam može biti od koristi.

 

„Nikad ne bih pristao javno da pričam o nekom preparatu da bez zadrške ne stojim iza njegove

efikasnosti.

U početku nisam znao tačno šta mi je, mada sam, po simptomima, slutio. Stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo i uskoro su bolovi postali intenzivniji, a javili su mi se i problemi sa mokrenjem.

Kada je upala postala nepodnošljiva, završio sam u Urgentnom centru u Novom Sadu.

Ipak, dijagnoza je bila mnogo teža: pored upale prostate i bešike, dijagnostikovan mi je i karcinom debelog creva. Posle operacije stanje mi se pogoršalo. Imao sam strašno ispupčenje u predelu međice, zbog kojeg nisam mogao da sedim.

 

Čvrsto sam odlučio da probam sa prirodnim preparatima. Naručio sam biljne kapi Prostatol i Panacea melem, proizvođača „Bilje Tošić“. Posle mesec dana uzimanja ovih preparata, nisam više imao problema sa mokrenjem, a bolno ispupčenje potpuno je nestalo, što je i lekar konstatovao”.

 

Upala prostate, jedna od najčešćih muških boljki, više nije Damjanov problem.

Problemi sa prostatom ne zaobilaze muškarce srednje i starije dobi

Sa procesom starenja, problemi sa prostatom su gotovo neizbežni. Najčešće tegobe su upala prostate ili prostatitis, kao i uvećana prostata. Dok upala prostate može da pogodi i mlađe muškarce, uvećana prostata je u najvećem broju slučajeva problem starijih muškaraca – tako preko 50% muškarca starijih od 50 godina ima ovaj problem.

Iako možda nije tema o kojoj rado pričate, ne smete dozvoliti da vam problemi sa prostatom značajno naruše kvalitet života. Zato će vam tretiranje prostate biljem omogućiti da:

  • više ne trpite bolove,
  • rešite se čestih mokraćnih infekcija,
  • ređe i lakše mokrite
  • normalno ejakulirate –

i to bez agresije na jetru i bubrege korišćenjem lekova, bez hirurškog noža i dugog oporavka od operacije.

Prirodno rešenje za uvećanu prostatu – Prostatol kapi i Panacea melem

Prostatol kapi i Panacea melem komplet su za prirodno ozdravljenje prostate.

Zbog svog prirodnog sastava, preparati su bezbedni, ne izazivaju kontraindikacije, pa možete da ih kombinujete i sa farmaceutskim lekovima. To potvrđuje Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia), kao i atest od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Samoniklo bilje koje ulazi u sastav ovih preparata, izdvaja se po svojim svojstvima.
 

Tako Prostatol kapi, kao rešenje za prostatu, u svom sastavu imaju: rtanjski čaj, peršunov list, rastavić, timijan, kantarion i kleka.
 

Rtanjski čaj ima protivupalno dejstvo, diuretik je i povećava libido. Tako, pomaže u izbacivanju tečnosti iz organizma i smirivanju upale prostate. Takođe, peršunov list i rastavić su odlični diuretici. Timijan deluje antiseptički i antigljivično – smanjuje upale i brani organizam od virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija. Na sličan način i kantarion pomaže za ozdravljenje prostate. Kleka ima poseban uticaj u čišćenju organizma od bakterija, s obziorm da je odličan diuretik i ima antibakterijsko dejstvo.

Panacea je biljni melem od 21 samonikle organske biljke i prirodnih sirovina. Širina delovanja

melema je vanredno velika, jer ima izvrsna analgetska, protivupalna i regenerišuća

svojstva, a pospešuje i perifernu cirkulaciju. Zato je odlično rešenje za prostatu.

Prirodno ozdravljenje prostate – evo kako

Ako vas muči akutna ili hronična upala prostate ili vam je prostata uvećena – vaša terapija su Prostatol kapi i Panacea melem. Ovaj komplet je ozdravio više od 97% muškaraca.

A ukoliko se utvrdi da vam je bakterijska infekcija izazvala zapaljenje prostate, dobro bi bilo da prvo koristite Uronefrol kapi, pa onda komplet Prostatola i Panacee.

Ozdravljenje prostate traje 60 dana – 3 terapije po 20 dana. Za terapiju od 20 dana potrebne su vam 2 bočice Prostatol kapi i 1 Panacea melem. Cena tog kompleta iznosi 4000 dinara (cena jedne bočice Prostatola je 1.500 dinara, dok je cena Panacee 1000 dinara).

Prostatol kapi se koriste tako što u skuvan čaj od majčine dušice i rtanjskog čaja dodate 5 ml kapi. To pijete pre jela, 3 puta dnevno. Panaceu mažete paralelno na regiju između testisa i anusa. 

Neka problemi sa prostatom ostanu iza vas

Prirodni rešenje za prostatu omogućiće vam da se rešite tegoba koje osećate.

Na vama je samo da poručite komplet Prostatol kapi i Panacea melema, pridržavate se uputstva za upotrebu i rezultati neće izostati.

Za sve informacije oko proizvoda i poručivanja, kliknite OVDE ili nas pozovite na broj 064/20 46 007.

Noviji post