Šećer od 23 do 6,4

Šećer od 23 do 6,4

Nenad Jakšić iz Tabanovića kod Šapca stabilizovao glukozu u krvi uz lekove i Dijabetin kapi.

Nikada pre avgusta prošle godine sedamdesetpetogodišnji Nenad Jaksić iz Tabanovića kod Šapca nije proveravao nivo glukoze u krvi, iako se već duže vreme loše osećao. Kada ga je prvi put izmerio, šećer mu je bio previsok - bio je na 23 jedienica.

Možete zamisliti koliko sam bio iznenadjen. Nisam znao odakle da krenem. Ipak, na nagovor supruge Branke, uz lekove počeo sam da koristim Dijabetin kapi - kaže gospodin Jakšić. Biljne kapi Dijabetin koriste se kao dodatna terapija kod dijabetesa tipa 1 i 2, uz redovnu terapiju oralnim antidijabeticima ili insulinom.

Oklevao sam, priznajem, da uložim novac u nešto neizvesno, ali prethodno dobro iskustvo sa Panacea melemom istog proizvodjača uverio me je u njegov ozbiljan pristup svakom proizvodu - ističe Jakšić i dodaje:

"Prelomio sam i poćeo da pijem Dijabetin. Rekli su da su kapi delotvorne jer u sebi sadrže prirodni insulin iz biljaka, i da skida, pri tom, od 5 do 15 jedinica povišene glukoze u krvi i urinu. Proizvodjač mi je naglasio da diabetes melitus nije bolest pankreasa, već parazitoza pankreasa. (Pankreas napada stočni metilj Erythema, koji blokira njegov rad i lučenje insulina. Vremenom, zbog gorkih supstanci, taj parazit umire i dijabetes može da se isceli). Ubedio me je da će mi Dijabetin, kao dodatak redovnoj terapiji, spustiti šećer. Pio sam tri puta dnevno po 25 kapi, i to sat i po posle glavnih obroka" - ističe ovaj vredni penzioner.

Odmah posle popijene četiri flašice, šećer je Jaksiću spao na 6,4 i od tada je stabilan. Šećer mi od tada nije skakao. Prestao sam da pijem Dijabetin, mada sve vreme pijem i lek, konstatuje Jakšić i naglašava: - Osećam se mnogo bolje. Imam više snage, usta mi se ne suše i stalno sam raspoložen.

 

Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na brojeve 069/1-222-684 ili 064/20-46-007 (radnim danima od 08h do 22h, pauza od 16h do 18h).