Štitna žlezda se vidno smanjila

Štitna žlezda se vidno smanjila

Snežana Vanić Dragutinović iz Paraćina iznenadjena rezultatima koje je postigla uz prirodne preparate

Pošto se izvesno vreme nije dobro osećala, Snežana Vanić Dragutinović iz Paraćina otišla je kod doktora na pregled. Tada je ustanovljeno da boluje od povišenog šećera u krvi (vrednost glukoze bila je 10), povišenog holesterola (8,5) i visokog pritiska. TSH bio joj je 0 21, a ultrazvuk je polazao da je štitna žlezda veličine 3,5 centimetra.

Dijagnoza je bila - hiperfunkcija štitne žlezde. Lekari su mi rekli da neću moći da prodjem bez operacije - ističe naša sagovornica koja je odmah počela da se raspituje o eventualnom korišćenju prirodnih preparata.

"Saznala sam za Thyroidein kapi i Panacea melem, koji se, kako su mi rekli, koriste za sve probleme sa štitnom žlezdom. Thyroidein biljne kapi nivelišu nivo povišenih i sniženih hormona štitnjače TSH, T3 i T4."

To je jedinstven bionivelator rada štitne žlezde, rekao mi je proizvodjač Bilje Tosić iz Jagodine - naglašava gospodja Vanić Dragutinovič i nastavlja: - Supruga gospodina koji je napravio ove kapi, kako mi je on ispričao, pre dvanaest godina patila je od najtežeg oblika štitne žlezde. Imala je i tireotoksikozu, ali su joj tri ciklusa terapije ovim biljnim preparatom toliko pomogla da je danas potpuno zdrava. "Hormoni su joj posle dva meseca došli na normalu, a posle još dva ciklusa povećani lobusi smanjili su se na normalne dimenzije.", rekao mi je proizvodjač.

Panacea mast, napravljena od 21 biljke, koristi se kod nodoznih promena hladnih čvorića povišene vaskularizacije. Promena se lagano maže kažiprstom u smeru na desno, u smeru takozvanog energetskog odvijanja.

Gospo|a Vanić Dragutinović mazala je Panacea melem u predelu štitne žlezde, a Thyroidein biljne kapi pila je dva do tri puta dnevno. Posle mesec dana osetila sam izuzetno poboljšanje - prića Snežana i konstatuje: - Na kontrolnom pregledu šećer mi je bio 4,6, holesterol 6,1, a pritisak u normali. Spremam se da idem na ultrazvuk, ali mi se štitna žlezda toliko smanjila da znam da je sve u redu. Nastavljam da pijem Thyroidein biljne kapi i mažem Panacea melem bar još šest meseci.

Veoma sam srećna jer se već osećam mnogo bolje. Štitna žlezda mi je vruća, to znači da normalno obavlja svoju funkciju.

Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na brojeve 069/1-222-684 ili 064/20-46-007 (radnim danima od 08h do 22h, pauza od 16h do 18h).