Korpa

Trilax terapija – rešenje za hemoroide i proširene vene

Autor Bilje Tošić
Trilax terapija – rešenje za hemoroide i proširene vene

Proširene vene su deformisane vene, koje se najčešće javljaju na vašim nogama. Zato osećate bol u nogama, imate teške i otečene noge, a vene vam izgledaju kao plave ili ljubičaste izbočine na koži.

Ali ako vas je problem vena zadesio u zadnjem delu debelog creva do samog anusa – to su hemoroidi ili šuljevi. Oni mogu biti unutrašnji ili spoljašnji, a simptomi su krv u stolici, svrab, bol i peckanje oko anusa.

Zašto je Trilax komplet spas za vaše proširene vene, ali i odlično rešenje za hemoroide?

Šuljeve i proširene vene je potrebno da tretirate i spolja i iznutra, zbog postizanja najboljih rezultata.

Tako upravo radi Trilax terapija, koja se sastoji od melema, čepića i kapi.

Za varikozne vene, ona deluje spolja kroz melem i kroz krv putem kapi. Ako kao rešenje za hemoroide, Trilax terapija deluje spolja kroz melem, iznutra kroz čepiće i kroz krv putem kapi.

Proizvodi su atestirani od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac, a poseduju i Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia). To znači da su potpuno bezbedni za korišćenje i ne izazivaju kontraindikacije.

 

Sastav Trilax kompleta – biljke koje su odlične za tretiranje hemeroida, ali i za varikozne vene

Melem i čepići su napravljeni od cveta nevena, hajdučice i kantariona, kao i biljke lanilista. Dok kapi, pored cveta nevena, hajdučice i kantariona, sadrže i pulvis kleke i grčkog semena.

 

 1. Neven je blagotvoran zbog antioksidativnih, antiseptičkih i antibakterijskih svojstava. Koristi se za tretiranje hemoroida - smanjuje svrab, bol i crvenilo. A tretira i varikozne vene, tako što hladi, smanjuje bol u nogama i povećava elastičnost krvih sudova.
 2. Kantarion ili gospina trava štiti od bakterija, virusa, gljiva i upala. Upotrebljava se kao rešenje za hemoroide i proširene vene, jer efikasno otklanja rane i pospešuje cirkulaciju.
 3. Hajdučka trava ili hajdučica sadrži etarska ulja i tanine. Pomaže da zarastu rane, otkloni se zatvor i hemoroidi. Pomaže i u rešavanju problema proširenih vena, jer stimuliše cirkulaciju.
 4. Lanilist ili divlji lan je odličan za šuljeve, jer deluje protivupalno, antibakterijski, izaziva osećaj hlađenja, pomaže da rane zarastu, zidovi vena ojačaju, otklanja bol i svrab.
 5. Kleka se ceni zbog njenog antibakterijskog i antiseptičkog  dejstva. Uklanja rane, poboljšava cirkulaciju i smanjuje otečene noge.
 6. Grčko seme ili piskavica je bogata mineralima, vitaminima, proteinima i flavonoidima i ima antiflogicstičko dejstvo. To znači da smiruje upale, smanjuje otok i pomaže da rane zarastu.

Uputstvo za upotrebu prirodnog rešenja za vene na nogama i tretiranje hemoroida

Dužina trajanja Trilax terapije je 30 dana.

Ukoliko su vaš problem hemoroidi – koristićete sva 3 preparata iz Trilax kompleta. I to:

 • Ćepiće korisite prvih 10 dana terapije.
 • Nakon što stavite čepiće, melemom namažite obolelo mesto. Melem koristite svih 30 dana terapije.
 • 25-40 kapi pijete 3 puta dnevno. Sipate ih u malo vode ili u mlaki čaj od hajdučke trave.

Na ovaj način, hemoroidalna bolest nestaje prirodnim putem za 10-20 dana.

Za tretiranje vena prirodnim putem koristite 2 Trilax proizvoda – melem za vene i kapi.

 • Melemom mažete noge. Lagano, od korena pete do kolena, 3 puta na dan.
 • Kapi konzumirate 3 puta dnevno - po 5 ml u 1 dl tople  vode (oko 40 stepeni).

Da sve ovo nije bajka – pročitajte kako je Milena otklonila bol u nogama, a Maja šuljeve

Milena Antić iz Valjeva ima 60 godina, a već 36 godina radi u trgovini. Muče je vene na nogama i zato je probala sve moguće obloge i kreme. Na kraju, Trilax joj je pomogao.

Kako je i sama rekla: ,,Odlučila sam se za Trilax proizvode jer su 100% prirodni. Trilax me je spasio i konačno me noge više ne bole.“

A unutrašnji šuljevi su problem Maje Vukić iz  Šida, koja je trudna i ima 35 godina.

Kako ona kaže: ,,Imala sam sreće da čujem za Trilax komplet od komšinice. Posle 20-ak dana terapije, osetila sam prilično olakšanje i nisam više strepila kako ću da iznesem trudnoću.”

Ukoliko i vi želite da oporavite vene na nogama ili šuljeve – poručite Trilax komplet

Ne dozvolite da vas muče proširene vene ili šuljevi, već započnite njihov oporavak što pre. PoručiteTrilax komplet klikom OVDE ili pozovite 064/20 46 007 (svakog radnog dana od 08-15h i 17-21h).

Stariji post Noviji post