Više me ne steže u grudima, hodam bez teškoća

Više me ne steže u grudima, hodam bez teškoća

Pre godinu dana Živoradu Simiću, 77-godišnjem penzioneru iz Rabrova kod Požarevca, konstatovano je začepljenje na krvnim sudovima od 90%.

Bukvalno nisam mogao na noge. Imao sam česta gušenja, a ni korak nisam pružao bez nitroglicerina. Lekari iz KBC Zvezdara dali su mi uput za Klinički centar Srbije da mi ugrade bajpas. Ali, nisam hteo ni da čujem: “Koliko živim - živim, ali u ovim godinama, na operaciju ne idem”, govorio sam - priča naš sagovornik.

U februaru prošle godine, kada su Živorada žena i ćerka nagovarale da ipak razmisli o odlasku na operaciju, jedan rodjak im je predložio Cordiphyt, biljne kapi napravljene od lista matičnjaka, cveta hajdučke trave, ploda gloga, lista ruzmarina, breze i bele imele, za čišćenje srca i krvnih sudova od krečno-holesterolskog plaka koji se taloži u krvnim sudovima.

Odmah sam naručio, jer vremena za čekanje i razmišljanje nije bilo - dodaje gospodin Simić.

Biljne kapi Cordiphyt Simić je uzimao neprekidno 4 meseca. Onda je napravio pauzu od dva meseca, i opet počeo da ih pije.

Koristio sam Cordiphyt dva puta dnevno uz čaj od hajdučke trave. Pio sam ga u podne, kada se srce čisti, i u osam uveče, kada se krvni sudovi čiste. Do oktobra prošle godine nije se primećivao veliki pomak, ali posle 25 bočica, znači od oktobra, oporavak je odjednom počeo da se primećuje. Pritisak mi je pao, više nije bilo gušenja, počeo sam da idem u prodavnicu, i to bez nitroglicerina. Redovno idem na plac, ložim kotao - ističe živorad.

Kardiolog, kod kog gospodin Simić redovno ide na preglede, vrlo je zadovoljan promenom. Doktorka mi je rekla da odlično izgledam. Iskreno sam joj rekao šta koristim, i da ću nastaviti pošto mi prija. Skoro svi iz našeg sela žele da čuju moju priču. Medju njima su i oni koji imaju skoro iste probleme koje imam i ja, srčani bolesnici i oboleli od drugih bolesti. Teško je uveriti ljude u ovo što vam govorim, jer se boje prevara, siromašni su, postali su nepoverljivi. Ali, moj oporavak sve neverne razuverava.