Ateroskleroza – lečenje prirodnim putem Očistite vaše krvne sudove, vratite im elastičnost i jačinu

Ateroskleroza – lečenje prirodnim putem Očistite vaše krvne sudove, vratite im elastičnost i jačinu

Zakrčenje krvnih sudova ili ateroskleroza je spora i podmukla bolest, pa je mnogi nazivaju i „tihi ubica“.

Mogu proći godine, a da obolela osoba uopšte ne primeti da ima bilo kakav problem. Simptomi se javljaju tek kad stanje postane ozbiljnije i bolest krvnih sudova uznapreduje.

Zato, sprečite na vreme ovog „tihog ubicu“ da vam nanese fatalne posledice. Sprečite infarkt srca i moždani udar.

I to na potpuno prirodan način.

Šta je tačno ateroskleroza i kako se stvara začepljenje krvnih sudova?

Ateroskleroza je proces začepljenja i sužavanja krvnih sudova organizma, nastala usled taloženja i stvaranja masnih naslaga (plakova) na njihovim zidovima. Plak je strukture nalik vosku, a čine ga nataložene štetne masti (loš ili LDL holesterol).

Sistem cirkulacije krvi je složen i sastoji se od srca, kao najvažnijeg dela, i mreže krvnih sudova. Njegova glavna funkcija je da sprovodi krv punu kiseonika i hranljivih materija kroz telo, kako bi organi mogli normalno da rade.

Vremenom se, međutim, stvaraju plakovi ili naslage na unutrašnjim zidovima krvnih sudova koji ograničavaju protok krvi. Organi se onda ne „hrane“ kako treba, što dovodi do oštećenja i njihove funkcije se usporavaju ili potpuno prekidaju.

Kako se plak zadebljava, cirkulacija se odvija sve sporije i teže. Kao posledica toga, mogu nastati ozbiljna oboljenja srca, glave, bubrega ili ekstremiteta, u zavisnosti gde su se formirali plakovi. Ukoliko dođe do potpune blokade krvotoka, usled stvaranja krvnog ugrušaka ili tromba, život obolelog može biti ozbiljno ugrožen.

U najgorem slučaju, zakrčenje krvnih sudova može izazvati infarkt srca ili moždani udar, čije su stope smrtnosti u Srbiji izuzetno visoke (statistika pokazuje da je šlog kod nas drugi uzrok smrtnosti, a infarkt miokarda ne preživi više od 30% ljudi).

Upravo zbog toga, od najveće je važnosti da vaše srce ostane zdravo, a krvni sudovi čisti i prohodni.

U nastavku saznajte šta ugoržava, a šta je dobro za srce i krvne sudove.

Ne zanemarujte faktore rizika i prve simptome bolesti srca i krvnih sudova!

Ateroskleroza je prirodni proces, koji neminovno prati starenje. I već u petoj deceniji počinje ozbiljno da preti organizmu. Da li će se bolest razvijati sporije ili brže i u kakvoj formi, prvenstveno zavisi od genetske predispozicije, pola, godina i načina života.

Tačan razlog nastanka ateroskleroze nije utvrđen, ali stručnjaci posebno upozoravaju na ove faktore rizika:

 • Povišeni krvni pritisak
 • Pušenje i alkohol
 • Dijabetes
 • Gojaznost
 • Hronične reumatske bolesti
 • Nezdrava ishrana i slaba fizička aktivnost
 • Stres.

Kada je u pitanju začepljenje krvnih sudova, simptomi se javljaju tek kada stanje postane ozbiljnije. Tako telo šalje signale da postoji problem. Ispoljavaju se na različite načine, u zavisnosti koji su organi ugroženi. Zato, obavezno potražite savet lekara ako primetite ovakve ili slične simptome:

 • Začepljenje krvnih sudova srca: bol u grudima, gušenja, zamor i aritmija; može se javiti i bol u vratu, levoj lopatici ili levoj ruci
 • Začepljenje krvnih sudova u mozgu: u ovom slučaju simptomi nisu tako izraženi; sporadično se mogu javiti glavobolje, vrtoglavica ili osećaj zanošenja
 • Začepljenje krvnih sudova u nogama: umor pri hodanju, bolovi u nogama u mirovanju, bol u listovima, bol u butini, natečena stopala, hladna stopala, gangrena noge
 • Začepljenje krvnih sudova bubrega: bol u donjem delu leđa, bol u donjem delu trbuha, krv u urinu

Starenje je samo jedan od uzroka ateroskleroze i njega je nemoguće zaobići. Ali na druge faktore rizika još kako možemo uticati. I to promenom stila života, korigovanjem ishrane, redovnim lekarskim kontrolama.

Prirodnim lečenjem možemo dosta učiniti u prevenciji ateroskleroze, ali i ublažiti postojeće simptome bolesti. Uz konsultaciju sa vašim lekarom, kombinujte redovnu terapiju sa lekovitim biljem. Ubrzo ćete primetiti rezultate i poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja.

Čišćenje krvnih sudova – potpuno prirodno

Cordiphyt kapi su prirodni lek za čišćenje krvnih sudova i jedan od najdelotvornijih prirodnih rešenja za problem ateroskleroze.

To je biljna tinktura za čišćenje arterija od plakova (srčane arterije, vratne arterije, nožne arterije, moždano stablo, očno dno i srednje uho). Sprečava infarkt srca i moždani udar.

Cordiphyt kapi sadrže mešavinu samoniklog lekovitog planinskog bilja, koja dokazano pozitivno utiče na bolest ateroskleroze. I to: matičnjak, hajdučka trava, glog, ruzmarin, breza, artičoka, kurkuma i bela imela.

Preparat poseduje Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia). Takođe je atestiran od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

To znači da je potpuno bezbedan, bez kontraidikacija i moguće ga je kombinovati sa svim farmaceutskim lekovima. Kao takav, predstavlja izuzetno efikasan odgovor na pitanje – kako pročistiti krvne sudove.

Terapija Cordiphyt kapima

Cordiphyt terapija traje 40-100 dana, odnosno 8-20 bočica u kontinuitetu, u zavisnosti koliko je začepljenje krvnih sudova.

Jedna bočica Cordiphyt kapi traje 5 dana i u proseku može da očisti 3% do 8% plaka (zakrčenja).

Cordiphyt se uzima po ritmu iz ajurvede, tradicionalne indijske medicine (1977. godine Svetska zdravstvena organizacija priznala je ajurvedu kao metodu tradicionalne medicine, a od 2007. ova drevna metoda priznata je i kod nas).

Taj ritam je usklađen sa momentom najveće aktivnosti arterijskog dolaznog krvotoka. Tako se problem „gađa“ u tačno vreme i tačno mesto.

U 13h (po letnjem računanju) se mogu otapati plakovi srca i glavnih srčanih arterija. U 21h (po letnjem računanju) čiste se krvni sudovi vrata, mozak, očno dno i periferna cirkluacija nogu.

Način konzumiranja

Cordiphyt kapi se uzimaju 2 puta dnevno u 13h i u 21h.

Pre upotrebe kapi dobro promućkati. 10ml Cordiphyt kapi sipati u 150ml vode, u kojoj je prethodno rastvorena jedna ravna kafena kašičica sode bikarbone (ukoliko imate problema sa povišenim krvnim pritiskom izbacite sodu bikarbonu iz pripreme), dodati sok od pola većeg limuna. Meda dodati po ukusu.

U paketu dobijate kašičicu od 5ml. Dve pune kašičice su 10ml.

Rok Cordiphyt kapi je 24 meseca od datuma proizvodnje.

Kako da poručite Cordiphyt kapi i dobijete poklon?

Cena 1 bočice je 1.500 dinara i traje 5 dana. Potrebno je naručiti najmanje 2 bočice za početak terapije.

Ukoliko poručite celu terapiju od 8 bočica (40 dana), dobijate još 1 bočicu GRATIS, tako da imate terapiju za 45 dana. Za kupovinu 16 bočica – 2 dobijate GRATIS (terapija za 100 dana).

Cordiphyt kapi moguće je poručiti ONLINE PUTEM, ali i pozivom na 069/1-222-684.

Što pre donesite odluku da poboljšate svoje zdravlje i produžite život. Čim budete uočili prve pozitivne promene, biće vam drago što niste čekali i što vam se trud i te kako isplatio.