Prostata

Lečenje prostate na prirodan način, biljnim preparatima, je svakako dobra alternativa hiruškim zahvatima. Priroda ima lek za sve tako i za prostatu, izlečite ovu nimalo bezazlenu bolest i nastavite da živite sa osmehom na licu.

TERAPIJA ZA LEČENJE PROSTATITISA, DISPLAZIJA odnosno BENIGNIH HIPERTROFIJA PROSTATE.

Lečenje prostate u konzevativnim uslovima je vrlo teško jer se svodi gotovo isključivo samo na invazivne metode operacijom. Lečenje prostate fitoterapijom u ovom slučaju našim preparatima nije invazivno, blago je i daje ogroman terapeutski učinak. Primenom Prostatol + Panacea terapije dolazi do poboljšanja i izlečenja to jest uvećanje prostate i prateći simptomi nestaju.

Lečenje prostate lekovitim biljnim preparatima iz naše palete traje od 2 do 6 meseci u zavisnosti od stepena hroniciteta to jest veličine patoloških izmena u strukturi samog žlezdanog tkiva. Naši biljni preparati Prostatol kapi i melem Panacea dovode do smanjenja otoka, poboljšavanja mlaza urina kod mokrenja i smanjivanja do prestanka broja noćnih izlazaka i potreba za čestim neobilnim mokrenjem.

U slučajevima postojanja komlikovane dugogodišnje uro-genitalne infekcije u okviru lečenja prostate uključujemo i Uronefrol kapi u trajanju od 21 – 28 dana.

 

 

 

Uvećana prostata pod velikom upalom gde dolazi do prekida protoka urina kroz mokraćnu cev. Tako izgleda prostata pre terapije Prostatol + Panacea.

 

 

 

 

 

 

 

Normalna prostata (posle terapije Prostatol + Panacea) gde posle 4 do 6 meseci se gubi upala u uvećanje te je omogućen normalan protok urina kroz mokraćnu cev.

 

 

 

Lečenje prostate - “URONEFROL” biljne kapi koriste se u lečenju bakterijskog prostatitisa kao prateća terapijska jedinica “PROSTATOL TERAPIJI”. Kombinacija lekovitog bilja u biljnim kapima “URONEFROL” predstavlja jedan od najjačih prirodnih biljnih antibiotika. Kao takav “URONEFROL” nestvara rezistenciju kod tretiranih bakterija i može se koristiti više puta do potpunog izlečenja. Bakterijski prostatitis koji se najčešće javlja kod mlađih osoba je jedan od glavnih uzroka sterilnosti kod muškarca. Bakterije u prostati svojim toksinima koji se izlučuju sa semenom tečnošću menjaju njenu Ph vrednost i samim tim uništavaju zdrave pokretne spermatozoide.