Hemoroidi


Lečenje hemoroida na prirodan način, biljnim preparatima, je svakako dobra alternativa hiruškim zahvatima. Priroda ima lek za sve tako i za hemoroide, izlečite ovu nimalo bezazlenu bolest i nastavite da živite sa osmehom na licu.

Hemoroidna bolest je bolest savremenog čoveka koja je zbog mnogo faktora u agresivnoj ekspanziji. Hemoroidi su proširene vene u zadnjem delu debelog creva (rektumnom delu kolona) do samo anusa (čmara). Hemoroidna bolest izaziva često velike neugodnosti obolelom od boli, svraba (često neizdržljivog inteziteta) pa do krvavljenja koja mogu biti masivna i kao takva vrlo vrlo opasna. Lečenje hemorida je vrlo delikatan proces. Pomoću naše jedinstvene trojake terapije " TRILAX " hemoroidi regresiraju, i nestaju svi neprijatni propratni problemi vezani za hemoroidnu bolest.Lečenje hemoroida obično traje od 4 do 8 nedelja, primenom naše trostruke biljne terapije. Hemoroidi se leče : biljnom masti (melemom), čepićima i biljnim kapima koje čine jedan vrlo efikasan prirodni odgovor u lečenju hemoroida.Trilax čepići deluju tamo gde hemoroidi i nastaju u zadnjem delu debelog creva. Trilax biljna mast (melem) se koristi spolja kada hemoroidi prolapsiraju (ispadnu) u režnjevima anusa. Trilax biljne kapi su vrlo bitne za lečenje hemoroida jer utiču na ubrzanje cikulacije i smanjivanje edema kod hemoroida.

Primenom gore navedenih preparata lečenje hemoroida je postalo neinvanzivno,potpuno prirodno, lako primenljivo bez ikakvih loših propratnih pojava koje nažalost prate lečenjekonzervativnom terapijom.

**T R I L A X** je potpuno prirodno rešenje za šuljeve ( hemoroide) Pod sluzokožom i kožom anusa (izlaza iz debelog creva) na prelazu kože u sluzokožu, je venski splet, čije se vene vide kao sitni čvorići. Vene su u tom venskom spletu proširene u veće čvoriće, tako da se vide kroz kožu i sluzokožu anusa. Ti prošireni venski čvorovi zovu se šuljevi ili hemoroidi.