Iskustva

Pacijenti lečeni Cordiphyt-om

 • Pre prve terapije tetka mi je imala uz redovnu terapiju uvek visok pritisak do 180 / 120 a pritome je imala neprekidno i sa beta blokatorima puls/min od 100 do 110 što joj je remetilo redovan san do koga je mogla da dodje uz pomoć FLORMIDALA vrlo opasnog leka. Sada posle prvih 40 dana ona ima normalne visine pritiska do 130/80 a puls je idealan od 70 do 80.

  - Leposava Petović 65 godina iz Despotovca. 


 • Nisam mogao da idem ni 5 koraka a da me ne davi srce jer sam imao infarkt pre neki dan došla mi je ćerka u goste 15 kg tešku torbu sam izneo na 4 sprat a da se nisam ni zadihao : Vi ste doktor za mene makar se i prstom potpisivali a ovi u belim mantilima neka im je Bog u pomoći šta rade.. Cordiphyt kapi su za NOBELOVU NAGRADU kažem Vam kažite svima moje iskustvo. Evo to sada i radim.

  -Jovan Ćuk 73 god. iz Aranđelovca.


 • Imala je vrtoglavice i nesvestice zbog začepljenja krvnih sudova u vratu krvni pritisak joj je pre CORDIPHYTH-a bio od 190 do 210 sa 100 do 120 posle samo 20 dana terapija CORDIPHYTOM pritisak je 120/85 žena je prezadovoljna. Dala mi je Blagoslov da ovo kažem danas 17-og septembra 2008 godine. 

  -Milojević Rada 67 godina, Novi Beograd.


 • Gopodine Tošiću posle samo 2 bočice Cordiphyth-a ja sam se preporodila konačno nemam anginozne bolove ispod grudne kosti naručujem s radošću i drugi deo terapije a i posle ću uzeti da održavam ovo stanje.

  -Marinkov Marina sa Miljakovca - Beograd.


 • Naručujem ponovo jer mi je polovinu terapije uzeo suprug i oboma nam je super nemamo više srčanih tegoba.. ne smem ništa da kažem da ne ureknem Hvala Bogu..

  - Nevenka Vujičić 67 god. iz Kaluđerice.


 • Imao sam operacije na krvnim sudovima leve noge baj-pasove jer su bili zakrčeni, noga je bila i dalje ishemična tamne boje i posle četiri  bočice i leva i desna noga (koja je trebala da se takodje operiše) su mi dobile 95% boju ružičastu kao kada sam bio mladić ovo je čudo napiši neka svi znaju.

  -Stojanović Grade 55 god. sela Donje Sinkovce.

 

Pacijenti lečeni Weedaran-om

 • U sobu moje bake od 78 god nije moglo da se udje od smrada otvorenih rana sa samo 2 kutije WEEDARANA sve je nestalo lekari su došli i videli čudo! Svima Vam toplo preporučujem. 

  -Stojsavljević Svetlana 40 god. Batajnica-Beograd.


 • Od 1970 godine imao sam zbog ulcus crurisa (otvorene rane od proširene vene) 38 godina neprospavanih noći od bolova, posle prvog mazanja melema bolovi su nestali i ja sam spavao mirno, sa samo 2 kutije tvog melema Tošiću ja spavam kao dete bez bolova ogromna rana se smanjila na 1/3-nu.. prodao sam kojekakvim travarčićima trećinu imovine i nisam uspeo ništa. Evo poosle 4 kutije ogromna razorna rana se popunila potupuno.

  -Marković Slobodan 61 godina iz Kosijerića.

 

Pacijenti lečeni Dijabetin-om

 • Imala sam visinu šećera čak 24 sada posle jedne terapije koju sam sprovela bez konsultacija sa fitoterapeutom skinula na nivoe od 7 do 8 što je fantastično. Čula sam se sa njim on mi je dao dodatne instrukcije i rekao da će to ići na 6 i niže od toga, ja saradjujem a on ljudi ne laže to je pravi čovek.

  -Sokolović Snežana 57 god. 


 • Imao sam visoki neregulisani šećer evo već godinu dana koristim dijabetin kapi ja više ne pijem lekove samo te kapi a jedem i prasetinu sve sem torti i kolača šećer mi je normalan - svima toplo preporučujem jer svima kojima sam preporučio je dobro!

  -Svetozar Luković 54 god. iz Beograda.


 • Kapi dijabetin koristi već 2 godine i vrednosti glikemija se kreću od 4-5,8.Pre korišćenja kapi koristio je insulin više puta dnevno.Sada uz pridržavanje osnovnih pravila ishrane i korušćenje dijabetin kapi ne koristi insulin niti bilo koju dodatnu terapiju a stanje samog korisnika je fantastično."Osećam se kao i pre bolesti a ponašam se kao i moja generacija bez nekih većih ograničenja".

  -Jovanović Dimitrije 22 godine iz Valjeva.