Korpa

Asthmal kapi – pobedite bolesti pluća pomoću bilja

Autor Bilje Tošić
Asthmal kapi – pobedite bolesti pluća pomoću bilja

Da li vas otežano disanje i uporan kašalj bude iz sna i sprečavaju da obavljate svakodnevne aktivnosti? A čak i najmanji napor, boravak u prirodi ili izloženost alergenima predstavljaju potencijalnu opasnost da dobijete gušenje ili napad?

Ovo ukazuje da imate simptome neke od bolesti pluća, kao što su bronhijalna astma, bronhitis (upala bronhija) ili upala pluća.

Ako ste umorni od neprekidne borbe za dah – to znači da još uvek niste probali Asthmal kapi.

Prirodno rešenje za bronhitis i astmu, pred kojim se povlači čak i upala pluća

Asthmal kapi su 7x efikasnije od svih antibiotika.

Vreme je da konačno stavite tačku na probleme sa kojima se susrećete svakog dana i konačno nađete odgovore na pitanja kao što su:

  1. Kako zaustaviti kašalj i sviranje u plućima? 
  2. Kako olakšati otežano disanje i nedostatak vazduha?
  3. Kako izbaciti šlajm iz bronhija i pluća?

Saniranje astme prirodnim putem moguće je uz Asthmal kapi – prirodno rešenje za astmu, koji je bezbedan, neškodljiv i nema kontraindikacija. Zato se preporučuje i kad je u pitanju astma kod dece iznad 2 godine, kao i kod starijih osoba.

I ne samo to – Asthmal kapi su i prirodno rešenje za bronhitis kod dece i odraslih jer su potpuno netoksične. Takođe su i prirodno rešenje za pluća, koji čisti suvišan šlajm u plućima lagano i temeljno. Pištanje u plućima nestaje, a otežano disanje se olakšava.

Sada konačno možete da udahnete – tako je, punim plućima.

Planinsko bilje kao tradicionalni odgovor na plućne bolesti

Asthmal kapi su zapravo mešavina organskog bilja čiju je efikasnost narodna medicina odavno dokazala. Atestirane su od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

U njima se nalazi:

  • Koren belog sleza – često ćete na pitanje šta smiruje kašalj kao odgovor dobiti naziv ove biljke.
    Glavni sastojak belog sleza je sluz, koja oblaže disajne puteve i ublažava upalu.
  • Plućnjak ili plućnik – kako mu samo ime kaže, oporavlja pluća i razređuje šlajm u plućima.
    Sem toga, pomaže kod gubitka glasa, bolova u grlu, čak i tuberkuloze.
  • Oman – sprečava spazam i podstiče izbacivanje šlajma iz pluća. Dobar je čak i za teže respiratorne bolesti, kao što je upala pluća kod dece i odraslih. 
  • Muška bokvica – zbog svojih antibakterijskih svojstava otklanja infekcije i oporavlja plućno tkivo, a efikasna je i kao prirodno rešenje za kašalj, kao i za uspešno saniranje bronhitisa.
  • Rtanjski čaj – podiže imunitet, a tanini u ovoj biljci imaju jako antibakterijsko delovanje na sve plućne bolesti.
  • Majčina dušica – rastvara šlajm, olakšava iskašljavanje, deluje kao antiseptik koji uklanja i sprečava širenje infekcije, što je posebno važno kada je u pitanju upala pluća.
  • Divizma – sadrži sluz koja oblaže bronhije i smanjuje nadražaj koji izaziva kašalj.
  • Crni slez – pomoću ove biljke astma se ublažava, kao i upala grla. Zaustavlja uporan kašalj i od davnina je priznat kao prirodno rešenje za bronhitis.


Da se bronhijalna astma, bronhitis i upala pluća nikada ne vrate

Prvi korak koji je potrebno da preduzmete je da očistite vaše telo od patogenih bakterija, uključujući i Helicobacter Pylori i Escherichia coli, koje mogu biti jedan od uzročnika bolesti pluća. To ćete postići korišćenjem naših Uronefrol kapi.

Ova biljna terapija predstavlja sjajnu podlogu za konačno rešavanje problema sa respiratornim sistemom, jer kad se oslobodite bakterija – lakše i brže dolazite do potpunog oporavka.

Kod težih stanja kao što je upala pluća – prirodno otklanjanje ove bolesti podrazumeva i Panacea melem, koji treba da mažete na grudni koš radi što boljeg i bržeg oporavka.

Drugi korak u otklanjanju vaše plućne bolesti svakako su Asthmal kapi, koje treba da razredite u rtanjskom ili čaju od majčine dušice. Terapija ovim kapima traje 14 dana, a uzima se 3x dnevno po 5 ml.

Jedna bočica trajaće vam 7 dana. A njena cena je 1.500 dinara.

A toliko je trebalo i Milici Ranisavljević iz Vršca da primeti prve znake poboljšanja

Uz pomoć Asthmal kapi, nemoguće postaje moguće, kaže Milica Ranisavljević, medicinska sestra iz Vršca, 57 godina:

,,Astmu imam od svoje 14. godine. Kao medicinski radnik, znala sam da sa astmom može da se živi, ali uz pomoć lekova i pumpica. O prirodnoj terapiji nisam ni razmišljala, mislila sam da je to nemoguće.

Asthmal kapi mi je preporučio jedan pacijent, čuvši kako teško dišem i na tome mu beskrajno hvala. Već nakon prve bočice primetila sam da pumpicu koristim sve manje, a dišem mnogo lakše.
Nastavljam sa Asthmal kapima i rado ih preporučujem svima.’’

Saniranje bolesti pluća prirodnim putem nije nemoguće

Da kašalj i zviždanje u plućima prestanu i da vas bez daha ostavljaju samo lepe stvari.

Zato poručite svoje Asthmal kapi već danas. Kliknite OVDE ili nas pozovite na broj 064/20-46-007, svakog radnog dana od 08-15h i od 17-21h, i započnite terapiju što pre. 

Stariji post Noviji post