Korpa

Politika privatnosti

  • Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne podatke.
  • Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
  • Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama.
  • Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Tekst marketing i obaveštenja: Prijavljivanjem na tekstualna obavestenja saglasni ste da primate automatizovane marketinške poruke na broju telefona koji ste dostavili. Pristanak nije uslov za kupovinu. Odgovorite STOP da bi se odjavili. HELP za pomoć. Za više informacija pogledajte Politiku Privatnosti.

 

Zaštita podataka o ličnosti i politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu firmu. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Bilje Tošić usklađene su sa zakonima Evropske unije (Direktiva EU 95/46/EC, 2002/58/EC and Treaty Conventions(Ugovorne konvencije) ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), kao i zakonima koji važe u svakoj od država istočne i centralne Evrope. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od vas prikupljamo kada posetite ovaj web sajt.
1. Sakupljanje i korišćenje podataka o ličnosti
Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. Bilje Tošić ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.
2. Upotreba i tajnost ličnih podataka
Bilje Tošić će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Bilje Tošić neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Bilje Tošić su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka i vezani su ugovorom o poverljivosti podataka (Confidential disclosure agreement – CDA)
3. Sloboda izbora
Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. U svakom slučaju, ukoliko izaberete da nam ne dajete nikakve informacije o sebi, budite svesni da to može značiti da će vam pristup nekim delovima sajta biti uskraćen. Korisnici koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti opcijom „Odjavite se“. Ukoliko se neka od vaših ličnih informacija promeni (npr. poštanski broj, adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona) molimo vas da nastale izmene unesete u našu stranicu.
4. Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)
Kada pristupite web sajtu Bilje Tošić, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Vaši podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.
5. Cookies
”Cookies” su zapravo mali fajlovi koje privremeno čuva vaš hard disk, a koji omogućuju našem sajtu da prepozna vaš računar kada sledeći put posetite neku od stranica Bilje Tošić. Bilje Tošić ove fajlove koristi isključivo za sakupljenje informacija koje se tiču posećivanja i korišćenja našeg web sajta.
6. Bezbednost
Bilje Tošić preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena/falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.
7. Maloletna lica
Bilje Tošić preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke Bilju Tošić bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Bilje Tošić svesno nikada neće uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.
8. Linkovi drugih web sajtova
Ovaj pravilnik o privatnosti se odnosi na Bilje Tošić homepage, koji održava Bilje Tošić. Web stranice na našem sajtu mogu sadržati linkove ka stranicama drugih provajdera, na koje se ovaj pravilnik ne odnosi. Kada napuštate web sajt Bilje Tošić molimo vas da vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnosti i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.
9. Pravo na informaciju
Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo vas da kontaktirate našeg predstavnika za politiku privatnosti putem e-mail adrese: tosicbilje@gmail.com.
Po prijemu vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo vas obavestiti – pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama – koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom vaših poseta web sajtovima Bilje Tošić.
10. Obaveštavanje o promenama
Svaka novonastala promena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mestu koje smatramo odgovarajućim.