Korpa

Cordiphyt kapi - Zaustavite i sprečite zakrčenje krvnih sudova

Autor Bilje Tošić
Cordiphyt kapi - Zaustavite i sprečite zakrčenje krvnih sudova

Ako imate zakrčenje krvnih sudova, odnosno muči vas ateroskleroza – bitno je da znate da ovu bolest možete značajno da usporite, čak i zaustavite.

Uz izbegavanje masne hrane, otklanjanja povišenog krvnog pritiska i dijabetesa, kao i povećanje fizičke aktivnosti, postoji još jedan, vrlo efikasan način da se potpuno prirodno oporave vaši krvni sudovi.   

Cordiphyt kapi su 100% prirodno rešenje za čišćenje krvnih sudova

Cordiphyt kapi sadrže mešavinu samoniklog organskog bilja, koja dokazano pozitivno utiče na začepljenje krvnih sudova.

I to:

  • List matičnjaka 25% –

Arapi su ga prozvali travom za srce, jer ga jača, čisti krv i snižava pritisak. Glavni aktivni princip matičnjaka je skupoceno esencijalno ulje.

  • Cvet hajdučke trave 20% –

Sadrži kalijum, koji pomaže radu bubrega, srca i krvotoka. Snižava visok krvni pritisak. Deluje kao diuretik, te pomaže za tretiranje tromboze.

  • Plod gloga 10% – 

Zahvaljujući svom antioksidantnom i vitaminsko-mineralnom sastavu – poboljšava cirkulaciju, snižava visok krvni pritisak, LDL holesterol, jača arterije.

  • List ruzmarina 10% – 

Pošto deluje kao antioksidans i poboljšava cirkulaciju – ruzmarin sprečava nastanak velikog broja bolesti srca i krvnih sudova.

  • List breze 10% – 

Breza je naročito bogata vitaminima C i E, kalcijumom, karotinom, taninom. Deluje kao diuretik, čisti, jača i podmlađuje organizam, reguliše krvni pritisak.

  • List artičoke 10% –

Zbog svog sastojka luteolina pomaže da se smanji loš holesterol u krvi. Sadrži dosta kalijuma, pa reguliše krvni pritisak i sprečava bolesti srca.

  • Herba bele imele 5% –

Reguliše krvni pritisak i puls, sprečava srčane smetnje i napade angine pektoris. Delotvorna je kada je ateroskleroza u pitanju.   

Preparat poseduje Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia). Takođe je atestiran od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

To znači da je potpuno bezbedan, bez kontraidikacija i moguće ga je kombinovati sa svim farmaceutskim lekovima.

Cordiphyt kapi su izuzetno efikasan odgovor na pitanje – kako pročistiti krvne sudove

Uz pomoć ove biljne tinkture, za 40-100 dana, možete i do 100% smanjiti zakrčenje krvnih sudova i tako značajno poboljšati stanje vaših arterija: srčanih, vratnih, nožnih, moždano stablo, očno dno i srednje uho.

Još bitnije, možete sprečiti infarkt srca i moždani udar, kao najteže posledice koje začepljenje krvnih sudova može izazvati. Ukoliko ste već imali infarkt miokarda ili šlog, redovnim uzimanjem Cordiphyt terapije sprečavate da vam se to ponovo desi.

Zanimljivo je i ovo: Cordiphyt kapi vam mogu pomoći i kod drugih bolesti, kao što je hemoroidna bolest ili proširene vene. Razlog je jednostavan – sva akutna i hronična oboljenja imaju 2-3 puta laganiji tok kada vam je cirkulacija dobra.   

Cordiphyt kapi možete uzimati i kao prevenciju od ateroskleroze i tako zaštiti sebe od bolesti srca.


Kako se Cordiphyt kapi koriste za čišćenje krvnih sudova

Cordiphyt terapija traje 40-100 dana, odnosno 8-20 bočica u kontinuitetu, u zavisnosti koliko je zakrčenje krvnih sudova.

Jedna bočica Cordiphyt kapi traje 5 dana i u proseku može da očisti 3% do 8% plaka (zakrčenja).

Cordiphyt se uzima 2 puta dnevno, po ritmu iz ajurvede, tradicionalne indijske medicine. Tako se ateroskleroza „gađa“ u tačno vreme i tačno mesto.

U 13h (po letnjem računanju) se mogu otapati plakovi srca i glavnih srčanih arterija. U 21h (po letnjem računanju) čiste se krvni sudovi vrata, mozak, očno dno i periferna cirkluacija nogu.

Pre upotrebe kapi dobro promućkati. 10 ml Cordiphyt kapi sipati u 15 ml vode, u kojoj je prethodno rastvorena jedna ravna kafena kašičica sode bikarbone (ukoliko imate problema sa povišenim krvnim pritiskom izbacite sodu bikarbonu iz pripreme), dodati sok od pola većeg limuna. Meda dodati po ukusu.

Niste jedini koji ste pitate šta je dobro za srce i krvne sudove

U nastavku možete pogledati priče Krešimira Matića iz Zagreba i Pavla Grgića iz okoline Kragujevca. Obojica su se suočili sa ozbiljnim zdravstvenim problemima kojih više nema, jer su se usudili da probaju Cordiphyt kapi i verovali u prirodno ozdravljenje.

 

Što pre donesite odluku da poboljšate svoje zdravlje i produžite život

Cena 1 bočice je 1.500 dinara. Potrebno je naručiti najmanje 2 bočice za početak terapije.

Ukoliko poručite celu terapiju od 8 bočica (40 dana), dobijate još 1 bočicu GRATIS, tako da imate terapiju za 45 dana. Za kupovinu 16 bočica – 2 dobijate GRATIS (terapija za 100 dana).

Da dobijete sve potrebne informacije i poručite Cordiphyt kapi, dovoljno je da kliknete OVDE ili pozovete 064/20-46-007, radnim danima od 08h do 21h (pauza od 15h do 17h).

Stariji post Noviji post