Korpa

Trilax terapija - Efikasno prirodno rešenje za proširene vene i šuljeve

Autor Bilje Tošić
Trilax terapija - Efikasno prirodno rešenje za proširene vene i šuljeve

Vaše proširene vene, bol u nogama i slaba cirkulacija mogu otići brzo u zaborav. Kao i vrlo neprijatni hemoroidi.

Predstavljamo vam jedinstvenu biljnu Trilax terapiju – potpuno prirodno rešenje za proširene vene i šuljeve.

Trilax terapija za varikozne vene i šuljeve za vas znači sigurno olakšanje

Trilax terapija je i te kako efikasna biljna terapija za varikozne vene i šuljeve. Ona vam omogućava tretiranje i spolja i iznutra.  

Ovo je moguće jer se Trilax komplet sastoji od:

  1. Kapi
  2. Melema
  3. Čepića.

U sastav melema i čepića ulaze ove 4 blagotvorne, organski uzgajane biljke:

  1. Neven je delotvotran zbog antioksidativnih, antiseptičkih i antibakterijskih svojstava. Koristi se za tretiranje hemoroida - smanjuje svrab, bol i crvenilo. A oporavlja i bolne vene, tako što hladi, smanjuje bol u nogama i povećava elastičnost krvih sudova.
  2. Kantarion ili gospina trava štiti od bakterija, virusa, gljiva i upala. Upotrebljava se za hemoroide i varikozne vene, jer efikasno otklanja rane i pospešuje cirkulaciju. 
  3. Hajdučka trava ili hajdučica sadrži etarska ulja i tanine. Pomaže da zarastu rane, otkloni se zatvor i hemoroidi. Pomaže i u rešavanju problema proširenih vena, jer stimuliše cirkulaciju.
  4. Lanilist ili divlji lan je odličan za šuljeve, jer deluje protivupalno, antibakterijski, izaziva osećaj hlađenja, pomaže da rane zarastu, zidovi vena ojačaju, otklanja bol i svrab. 

A kapi, pored cveta nevena, hajdučice i kantariona, sadrže i plod kleke i grčkog semena. 

Kleka oporavlja rane, poboljšava cirkulaciju i smanjuje otečene noge zahvaljujući antibakterijskom i antiseptičkom dejstvu. Grčko seme ili piskavica smiruje upale, smanjuje otok i pomaže u zarastanju rana. Za to su zaslužni minerali, vitamini, proteini i flavonoidi koje sadrži, kao i njeno antiflogističko dejstvo. 

Trilax komplet se izdvaja i po tome što ga možete kombinovati sa drugim lekovima – ne izaziva kontraindikacije i 100% je bezbedan. To dokazuje astest od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Zahvaljujući Trilaxu Anitu više ne bole vene na nogama, a Ivanu šuljevi

Anita Lazić iz Aleksandrovca ima 32 godine. Više od 6 godina su je mučile vene na nogama i stanje joj se dodatno pogoršalo nakon druge trudnoće. Na nogama su joj vene postale jako izražene, kapilari popucali i pojavile su joj se modrice. Ali su stvari krenule nabolje kada je započela Trilax terapiju:

,,Drugarice koje imaju problem sa venama, savetovale su me da je najbolje da idem na operaciju. Ja za to nisam htela ni da čujem. Želela sam prirodan i efikasan preparat za varikozne vene. Baš to sam i dobila od Trilax kompleta. Posle mesec dana terapije bol u nogama je prestao, kapilari i modrice su se povukli, a ja imam više elana za svakodnevne aktivnosti.

Trilax terapija je pomogla i Ivani Antić, 40 godina iz Beograda. Već godinama ima problema sa zatvorom, a od pre godinu dana je dobila i bolne hemoroide, koji izazivaju osećaj napetosti i nelagode. Probala je razne preparate za šuljeve, ali joj je samo Trilax pomogao. Evo i kako:

,,Krenula sam da stavljam čepiće, redovno pijem Trilax kapi i mažem melem svako veče. Posle 20-ak dana sam se preporodila. Osećaj nelagode, bola i težine u predelu anusa je nestao. Nastaviću da koristim Trilax još neko vreme, jer mi baš prija.”

Kako se koristi Trilax biljni preparat za hemoroide i proširene vene?

Trilax terapija je namenjena svima koje muče proširene vene i šuljevi. Terapija traje 30 dana, a cena jednog kompleta je 3.000 dinara.

Uputstvo za upotrebu Trilax preparata zavisi od toga da li tretirate hemoroide ili tretirate bol u venama. 

Za tretiranje vena prirodnim putem koristite melem za vene i kapi. Melemom lagano mažete noge, počev od pete ka kolenu. Postupak ponavljate 3 puta dnevno.  Takođe, svaki dan, 3 puta dnevno pijete 5 ml kapi u 1 dl vode temperature oko 40 stepeni.

Ukoliko vam treba preparat za hemoroide, koristite sva 3 proizvoda iz Trilax kompleta – čepiće, kapi i melem. Čepiće stavljate prvih 10 dana terapije. Posle stavljanja čepića, melemom mažete bolno mesto. Melem nanosite svih 30 dana terapije. A 25-40 kapi pijete 3 puta dnevno, u malo vode ili u mlaki čaj od hajdučke trave. 

Ovako, problem sa hemoroidima nestaje na potpuno prirodan način za 10-20 dana.

Započnite otklanjanje hemoroida ili tretiranje vena prirodnim putem – što pre

Nemate vremena za čekanje, jer će vam nelečene proširene vene i hemoroidi zadavati sve veće muke. Isto tako i neadekvatna terapija može da vam stvori dodatne probleme. 

Baš zato, treba da krenete u akciju odmah! Započnite adekvatnu terapiju uz Trilax za proširene vene i hemoroide, pridržavate se uputstva za upotrebu i pozitivni rezultati neće izostati. 

Za sva dodatna pitanja, savete i poručivanje Trilax kompleta, kliknite OVDE ili pozovite 064/20 46 007 svakog radnog dana od 08-15h i 17-21h.

Stariji post Noviji post