Korpa

Weedaran melem
 - Rane zarastaju i do 20x brže od svega do sada poznatog

Autor Bilje Tošić
Weedaran melem
 - Rane zarastaju i do 20x brže od svega do sada poznatog

Prirodno rešenje za zarastanje rana – čak i za komplikovanije bolesti kože

Koža je najveći organ u ljudskom organizmu. Zato se mnoga unutrašnja stanja manifestuju upravo kroz bolesti kože. To mogu biti dekubitus, gangrena, venski ulkus i psorijaza.

Ukoliko vi ili neko vama blizak imate neko od ovih oboljenja kože, onda znate koliko je zarastanje rana dugotrajan i bolan proces.

Ako ste se pitali koji je najbolji melem za otvorene rane, odgovor glasi – Weedaran melem.

Evo i zašto.

7 biljaka koje podstiču zarastanje rana na koži

Weedaran je melem bez hemijskih dodataka, napravljen isključivo od organskog bilja za kožne bolesti:

 • Bokvica – ublažava upalne procese, deluje antibakterijski, podstiče zarastanje rana na koži;
 • Kantarion – pospešuje obnavljanje kože, kao i zaceljenje otvorenih rana, umiruje bolove;
 • Hajdučka trava – ubrzava zarastanje i obnavlja kožu i potkožno tkivo, sprečava gnojenje rane;
 • Grčko seme – posebno se preporučuje za rane i čireve koji teško zarastaju, kao i protiv bolova;
 • Petrovac – podstiče zarastanje dubokih i komplikovanih rana i smiruje bol;
 • Neven – regeneriše sve slojeve kože, čisti jetru, blagotvoran je za sve venske bolesti;
 • Gavez – poboljšava cirkulaciju, oporavlja periferne nerve, smiruje upalu vena i ublažava bol.

Da je ovaj preparat organskog porekla svedoči Sertifikat o organskom sastavu br.SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia, a i odobren je od strane Ministarstva zdravlje Republike Srbije.

Weedaran melem ubedljivo je najefikasniji od svih preparata za zarastanje rana:

 • regeneriše tkiva regranulacijom, tj. ponovnim stvaranjem tkiva
 • rane zarastuju i do 20 puta brže
 • smanjuje bolove i deluje antibiotski
 • ne izaziva alergije
 • nema kontraindikacija.

Kao prirodno rešenje za zarastanje rana, Weederan je naročito uspešan za otklanjanje ovih oboljenja kože: dekubitus, gangrena, venski ulkus i psorijaza.

Prirodni melem za saniranje dekubitusa i gangrene

Dekubitus su rane od ležanja kod nepokretnih bolesnika.

Ako se brinete o nepokretnom bolesniku, jako je važno da znate da dekubitalne rane mogu da se pojave već posle nedelju dana ležanja. Zbog toga počnite sa mazanjem Weedarana na vreme, već sa prvim crvenilom.

Gangrena najviše pogađa obolele od dijabetesa i ateroskleroze. Nastaje kao posledica nedovoljnog snabdevanja tkiva kiseonikom. Najčešća je gangrena noge, a kada ona uznapreduje, može čak imati i fatalan ishod.

Kako se ovo ne bi desilo, uz korišćenje Weedaran melema preporučujemo i upotrebu naših Cordiphyt kapi. Iznutra, Cordiphyt kapi ojačavaju krvne sudove, pospešuju cirkulaciju i hrane tkivo. Spolja, Weedaran melem zaceljuje ranu, koža se obnavlja i gangrena se povlači.

Kod tretiranja dekubitusa i gangrene, pre mazanja Weedaran melema, ranu je potrebno očistiti 3% hidrogenom, a zatim i fiziološkim rastvorom. Nakon što ranu osušite sterilnom gazom, melem nanesite na gazu (nikako na ranu) i preko nje stavite još jednu čistu gazu. To radite 2 x dnevno, ujutro i uveče i rezultati će se brzo pokazati.

Rane od gangrene


Kako se Marković Slobodan iz Kosjerića rešio venskog ulkusa?


U delotvornost Weedaran melema kod venskog čira, već posle prve upotrebe, uverili su se mnogi, a ovaj 
61-godišnji gospodin svedoči ovako:

„Od 1970. godine imao sam, zbog ulcus crurisa, 38 godina neprospavanih noći od bolova. Posle prvog mazanja melema bolovi su nestali i ja sam spavao mirno. Sa samo 2 kutije tvog melema, Tošiću, ja spavam kao dete bez bolova. Ogromna rana se smanjila za trećinu. Prodao sam kojekakvim travarčićima trećinu imovine i nisam uspeo ništa. Evo posle 4 kutije ogromna razorna rana se popunila potpuno. Hvala Bogu meni je odlično, slobodno dajte moj broj telefona (031/781-790), govoriću ljudima istinu.“

Psorijaza i ekcem – otklanjanje prirodnim putem

Iako se ova dva kožna oboljenja razlikuju po uzrocima nastanka, karakterišu ih isti simptomi: suva, crvena i zategnuta koža koja svrbi.

Ekcem je reakcija imunološkog sistema na agense iz spoljašnje sredine. Zato vam, pored Weedaran melema, kao prirodno rešenje za ekcem preporučujemo i naše Exelent kapi. One podižu imunitet, neutrališu bakterije i samim tim, bolest brže prolazi.

Kad je u pitanju psorijaza – koja nastaje usled poremećene funkcije jetre – pored stroge dijete i Weedaran melema, kao terapiju preporučujemo i ovaj čaj za detoksikaciju jetre.

Potrebno je izmešati 100 gr korena maslačka i 100gr pirevine, pa 3 supene kašike mešavine sipati u 1.2l hladne vode, ostaviti da provri i kuvati 7 minuta. Nakon toga, dodati 1 supenu kašiku lista matičnjaka i nane, poklopiti sud i nakon 30 minuta procediti. Ovaj čaj je potrebno piti više puta dnevno po 1dl, uz dodatak soka od 1 limuna i 2 kašike meda.

Upotreba Weederan melema kod ekcema i psorijaze: na deo kože zahvaćen ekcemom naneti Excelent kapi razbležene destilovanom vodom u odnosu 1:2. Kod psorijaze koža se tretitra samo melemom. Kada se koža osuši, naneti tanak sloj biljne masti. Postupak ponoviti 1-3 puta dnevno. Terapiju koristiti još 30 dana nakon nestanka promena na koži. 

Vreme ne otklanja baš sve rane. Zato započnite proces isceljenja još danas

Poručite Weedaran – prirodno rešenje za zarastanje rana.

Za sve informacije, kao i za poručivanje ovog čudotvornog melema, kliknite OVDE ili pozovite 064/20-46-007, svakog radnog dana od 08-15h i od 17-21h. Cena Weedaran melema je 1500 dinara.

Stariji post Noviji post