Korpa

Prirodno rešenje za imunitet vredan vaše pažnje

Autor Bilje Tošić
Prirodno rešenje za imunitet vredan vaše pažnje

Savladali su vas umor, prehleda, infekcija ili neka bolest? Tome je sigurno doprineo pad imuniteta.

U današnje vreme to nije retkost, jer imuni sistem ne može da se izbori sa svim napadima. Počev od stresa, briga koje vas tište, brzog načina života, do nezdrave ishrane i premalo sna.

Baš zato treba da znate šta je najbolje za imunitet, pridržavate se toga i budete zdravi.

U tome vam može pomoći efikasan prirodno rešenje za imunitet – Exelent kapi.

Exelent kapi sadrže najbolje organsko bilje za jačanje imuniteta koje priroda nudi

Exelent kapi su biljno rešenje za ubrzano jačanje imuniteta kod svih vrsta bolesti. One deluju kao imunomodulator, tj. stimulišu podizanje imuniteta i efikasnu odbranu organizma.   

Možete ih koristiti kao:

  1. Zasebni preparat za imunitet
  2. Preventivu za imunitet na bazi bilja
  3. Dodatak kod drugih terapija, jer svojim delovanjem pospešuju njihovo dejstvo
  4. Prirodni preparat za alergiju
  5. Biljni preparat za jačanje imuniteta kod dece
  6. Efikasano rešenje za jačanje imuniteta kod odraslih.

Za ovako širok spektar primene Exelent kapi zaslužno je organski gajeno bilje za jačanje imuniteta. I to:

 

 1. Ehinacea podstiče proizvodnju odbrambenih ćelija, pa je efikasna kod infekcija urinarnog i disajnog trakta, kao i drugih virusnih i bakterijskih upala.

 2. Petrovac sadrži tanine koji suzbijaju bakterijske i gljivične infekcije, pa je odličan za detoksikaciju tela i podizanje imuniteta.

 3. Neven ojačava i regeneriše ćelije i tkiva u organizmu i stimuliše dobar rad žlezda.

 4. Kopriva je bogata mineralima i vitaminima, pa u svojstva ove biljke spada i jačanje imuniteta i krvi, pa čak i borba protiv malignih bolesti.

 5. Majčina dušica sadrži timol koji podiže omega 3 masne kiseline u ćelijama mozga. Pomaže kod upala i umiruje celokupan organizam. 

 6. Rtanjski čaj ublažava upale u organizmu, okrepljuje ga i deluje antiseptično. Posebno se preporučuje pri fizičkim naporima, kao i za jačanje imuniteta kod dece i starijih osoba.

 

 7. Hajdučka trava zaceljuje upale i rane u celom telu i podstiče izbacivanje toksina.

 8. Origano u svom sastavu ima timol i karvakrol, koji deluju antibakterijski, protivupalno i odlični su u borbi protiv gljivica, pogotovu kandide.

 9. Čičak sadrži vitamine C i E i izuzetno važan mineral, kalijum. Regeneriše i čisti krv, tkiva i kožu, pa je između ostalog odličan protiv alergije i raznih virusa.

 10. Žalfija je jedan od najboljih antiseptika u prirodi. Pročišćava jetru i krv i ubrzava zarastanje rana, pogotovo na sluzokoži svih organa.

 11. Kleka je dobra za imunitet, jer pomaže oslobađanje toksina, čisti želudac i bubrege i dezinfikuje urinarni trakt.

 12. Nana pročišćava krv, jetru i ceo organizam, što podstiče jačanje imuniteta.

Pored toga što su Exelent kapi izuzetno delotvorne, one su i bezbedne za upotrebu, mogu da se koriste sa drugim lekovima i ne izazivaju kontraindikacije. To potvrđuje odobrenje od strane Ministarstva zdravlja Reupublike Srbije.

Kako ojačati imunitet – uputstvo za upotrebu Exelent kapi

Terapija traje 1-3 meseca. Cena jedne bočice Exelent kapi iznosi 1.500 dinara, a dovoljna je za 7-10 dana korišćenja.

5 ml kapi pijete 3 puta dnevno u čaju od ehinacee ili u čaju od lista matičnjaka.

Radi postizanja boljih rezultata, preporučuje se da 2-3 puta dnevno pijete čaj od ehinacee ili lista matičnjaka sa malo meda i soka od pola limuna.

Exelent je jedini prirodni preparat za imunitet koji je Anji Milić pomogao

Anja Milić (26 godina) je imala jaku bakterijsku infekciju, koja je izazvala bolest Eritemu nodosum. Osećala je jake bolove u nogama i zglobovima, a potkolenice su joj bile pune modrih, vrućih čvorova. Dali su joj adekvatnu medicinsku terapiju, ali su joj rekli da mora i da ojača imuni sistem.

Kako sama Anja kaže: ,,Kada su krenule da me bole zglobovi i noge i da se pojavljuju crveni pečati na potkolenicama, jako sam se zabrinula. Nisam znala šta je u pitanju, ali sam mislila da je od umora i da će brzo proći.

Obzirom da se stanje pogoršalo, otišla sam kod lekara i ustanovili su mi da imam Eritemu nodosum. Dali su mi antibiotik, injekcije, kremu i oblogu za noge. No, stanje se nije popravljalo očekivanom brzinom.

Ispostavilo se da mi je pad imuniteta stvarao veliki problem, pa su mi preporučili da jedem puno voća i pijem vitamin C. Nažalost, i dalje su me bolele noge, stalno sam bila pospana i iscrpljena.

Stvari su se promenila na bolje tek kada mi je komšinica donela prirodno rešenje za imunitet, Exelent kapi. Nakon 2 nedelje upotrebe osećala sam se vidno bolje. Nastavila sam da pijem kapi i nakon povlačenja poslednjeg bolnog čvorića na nozi – preventivno. Od tada je prošlo je više od 5 meseci i osećam se odlično.”

Ovako je Anja rešila nedoumicu kako popraviti imunitet – sada je red na vas

Ako i vi želite da ojačate imunitet 100% prirodnim putem, potrebno je samo da poručite Exelent kapi i pijete ih prema uputstvu.

Za poručivanje Exelent kapi, kliknite OVDE ili nas pozovite na broj 064/20 46 007, bilo kog radnog dana od 08-15h i 17-21h.

Pišite nam vaše utiske!

Stariji post Noviji post