Korpa

Cordiphyt kapi – zakrčenje krvnih sudova je rešivo

Autor Bilje Tošić
Cordiphyt kapi – zakrčenje krvnih sudova je rešivo

Ukoliko vas je zadesila ateroskleroza, tj. imate zakrčenje krvih sudova, pročitajte priču Miloša Stevanovića i saznajte kako je on rešio taj problem.

Miloš je profesor na Rudarsko – tehnološkom fakultetu u Beogradu, kome su višegodišnji dijabetes, povišen holesterol i trigliceridi stvorili probleme sa srcem.

,,Morao sam da operišem desnu karotidu, jer mi je bila zakrčena 99,1%. Pretio mi je moždani udar, pa je operacija bila obavezna. Infarkt srca sam već preležao. Ugradili su mi stent u zid srca, jer mi je stenoza bila 70%. Pored toga, problem su mi još 2 krvna suda, na kojima je utvrđeno suženje od 50%.

Problem je počela da mi stvara i leva karotida, koja je do pre 2 meseca bila zakrčena 65%. Tada, posle dugogodišnje potrage za preparatom koji bi mi pomogao, pronašao sam Cordiphyt kapi.

Pročitao sam da je to prirodno rešenje za čišćenje krvnih sudova i srca od plaka, koji se taloži i izaziva zakrčenje krvnih sudova u vratu, srednjem uhu i očima.

Posle mesec i po dana upotrebe ovih kapi, lekar je ustanovio da mi se zakrčenje od 65% smanjilo na 45%. Ne mogu da vam opišem koliko sam se radovao kada sam čuo rezultate.

Verujem da mi se smanjila stenoza i na druga 2 krvna suda, ali ću to da saznam tek na pregledu 6. avgusta 2019. Do tada ću nastaviti da pijem Cordiphyt, jer mi veoma prija.“

Miloš je saznao šta je dobro za srce i krvne sudove, smanjio zakrčenje leve karotide za 20% i tako se zaštitio od moždanog udara i infarkta srca. Njegovu kompletnu priču možete da pročitate OVDE.

Zašto su Cordiphyt kapi odličan prirodno rešenje za čišćenje krvnih sudova?

Cordiphyt kapi su atestirane od strane ministarstva zdravlja Republike Srbije. To znači da su bezbedne za upotrebu, da ne izazivaju kontraindikacije i da mogu da se kombinuju sa lekovima.

Tako da ih, bez straha od neželjenih dejstava, možete koristiti:

  1. Preventivno – da sprečite nastanak bolesti srca i krvnih sudova
  2. Ukoliko imate zakrčen krvotok – da smanjite začepljenje krvnih sudova
  3. Ako ste doživeli moždani udar ili infarkt srca – da sprečite ponovni nastanak ovih bolesti
  4. Ako vas muče proširene vene i hemoroidi – da pospešite cirkulaciju.

 

Cordiphyt povećavaju prohodnost krvnih sudova: srčane i vratne karotide, moždanog stabla, očnog dna, unutrašnjeg uha i potkolenice – otklanjajući začepljenje krvnih sudova i do 100%.

A sve ovo je moguće jer je Cordiphyt prirodno rešenje za čišćenje krvnih sudova – sastoji se od 8 planinskih biljaka, koje pozitivno deluju na bolesti srca i začepljenje krvnih sudova:

 1. Cvet hajdučke trave sadrži kalijum, koji pomaže radu bubrega, srca i krvotoka. Snižava visok krvni pritisak. Deluje kao diuretik, te pomaže za otklanjanje tromboze.

 

 2. List ruzmarina sprečava nastanak velikog broja bolesti srca i krvnih sudova, jer deluje kao antioksidans i poboljšava cirkulaciju.

 

 3. List matičnjaka ili trava za srce, kako su ga Arapi prozvali, jer ga jača, čisti krv i snižava pritisak. Glavni aktivni princip matičnjaka je skupoceno esencijalno ulje.

 

 4. Plod gloga poboljšava cirkulaciju, snižava visok krvni pritisak, LDL holesterol, jača arterije, zahvaljujući svom antioksidantnom i vitaminsko-mineralnom sastavu.

 

 5. Herba bele imele reguliše krvni pritisak i puls, sprečava srčane smetnje i napade angine pektoris. Delotvorna je kada je ateroskleroza u pitanju.   

 

 6. List breze deluje kao diuretik, čisti, jača i podmlađuje organizam, reguliše krvni pritisak, jer je breza naročito bogata vitaminima C i E, kalcijumom, karotinom, taninom.

 

 7. List artičoke zbog svog sastojka luteolina pomaže da se smanji loš holesterol u krvi. Sadrži dosta kalijuma, pa reguliše krvni pritisak i sprečava bolesti srca.

Pored lekovitih svojstava, ove biljke izdvaja i to što su organski uzgajane, o čemu svedoči Sertifikat o organskom sastavu.


Ateroskleroza – terapija Cordiphyt kapima za začepljenje krvnih sudova

Dužina terapije Cordiphyt kapima zavisi od toga koliko vam je začepljenje krvih sudova. Tako da kapi pijete minimum 40, odnosno maksimim 100 dana (4-10 bočica u kontinuitetu).

Za početak terapije su vam potrebne 2 bočice Cordiphyt kapi. Jedna bočica košta 1.500 dinara, traje 5 dana i može da vam pročisti 3% do 5% plaka.

Kapi pijete 2 puta dnevno. Po ritmu iz ajurvede, prema letnjem vremenu u:

  • 13h – tada se čiste srce i arterije od plaka,
  • 21h – tada se čiste vratne karotide, moždano stablo, očno dno i periferni krvni sudovi nogu.

Pre upotrebe je potrebno da promućkate bočicu sa kapima.

Onda, napravite rastvor koji se sastoji od 150 ml vode, kafene kašičice sode-bikarbone, soka od pola većeg limuna i meda po ukusu. U to dodate 10 ml Cordiphyt kapi. Nikako nemojte da sipate u čašu prvo kapi, a zatim vodu jer će biti gorko.

Poručite Cordiphyt kapi – ne dozvolite da vam zakrčenje krvnih sudova skrati životni vek

Zakrčenje krvnih sudova ne mora da dovede do bolesti srca, bubrega, glave i ekstremiteta.

Izbegavajte masnu hranu, margarin, hlorisanu vodu, budete fizički aktivni i pridržavajte se terapije za čišćenje krvnih sudova. Uz vašu redovnu terapiju, koristite i prirodno rešenje za čisćenje krvnih sudova – Cordiphyt.

Ako poručite 4 bočice, dobijate još 1 bočicu GRATIS, tako da imate terapiju za 25 dana. Za kupovinu 8 bočica – 2 dobijate GRATIS (terapija za 50 dana).

Za sva dodatna pitanja i poručivanje Cordiphyt kapi, kliknite OVDE ili nas pozovite na broj 064/20-46-007, svakim radnim danom od 08-15h i od 17-21h. Uverite se u moć bilja i fitoterapije.

Stariji post Noviji post