Korpa

Panacea melem
 21 blagotvorna biljka za bolesti kože, tretiranje prostate i štitne žlezde

Autor Bilje Tošić
Panacea melem
 21 blagotvorna biljka za bolesti kože, tretiranje prostate i štitne žlezde

Ako su bolesti kože i vaš problem onda sigurno već znate koliko to može uticati na vaše opšte zdravlje i kvalitet života. Bubuljice na licu i telu, ekcem, ali i oštećenja na koži, kao što su opekotine, nisu samo stvar estetike. Ponekad je njihovo tretiranje dugotrajno, a simptomi veoma neprijatni.

Panacea melem je provereno i potpuno prirodno rešenje vašeg problema. Sastoji se od 21 blagotvorne biljke.

O organskom poreklu ovog bilja svedoči Sertifikat o organskom sastavu (br.SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan - Italia).

Zbog svojih analgetskih, protivupalnih i regenerišućih svojstava, osim za kožne bolesti, Panacea melem se može koristiti i za prirodno tretiranje prostate, kao i štitne žlezde. Namenjen je odraslima i deci bez obzira na tip kože, jer je stepen alergičnosti na ovaj melem 5x niži od najstrožih evropskih standarda.

Evo koje sve kožne bolesti Panacea melem otklanja i to veoma uspešno.

Panacea - prirodni melem za ekcem kod dece i odraslih


Atopijski dermatitis ili ekcem javlja se u proseku kod svakog  5. deteta, a karakterišu ga su crvenilo na koži, zadebljanje, perutanje i svrab kože. Ekcem kod odraslih dešava se ređe nego ekcem kod dece, ali vas može ometati u svakodnevnom funkcionisanju i radu.

Panacea je proveren i blag biljni melem za ekcem, ispitan u Institutu za javno zdravlje Kragujevac, sa ph faktorom 7.40. To znači da ga možete bezbedno koristiti za većinu bolesti kože kod dece i starijih osoba, uključujući i ekcem. Ublažava crvenilo i svrab i obnavlja kožu koja se ljušti i puca.

Kako se rešiti bubuljica i kako ukloniti akne na licu?

Kako se rešiti bubuljica je problem koji vas može mučiti i u mlađem i u zrelijem dobu, a isto važi i za akne. Panacea melem za bubuljice smiruje upale i deluje antibakterijski, pa se bubuljice kod dece i odraslih, kao i akne na licu veoma brzo povlače.

U ovo se uverio i Dušan Mitrić, student iz Smederevske Palanke:

''Kroz ceo moj pubertet ne sećam se da li je postojao deo na mom licu koji nije bio pokriven bubuljicama. Samo onaj ko je prošao kroz ove muke zna kakvi su to kompleksi. Ne izlaziš i ne družiš se, jer te je sramota. Moja majka je čula za Panacea melem i odlučila da poruči za mene. Već za nedelju dana su crvene i upaljene bubuljice postale blede tačke i malo po malo, sve nestale. Ne samo da sam uklonio bubuljice, već sam postao i otvoreniji prema ljudima, jer se više ne stidim.''

Melem za opekotine koji deluje istog trenutka

Sigurno vam se nekad desilo da se opečete, a niste sigurni šta staviti na opekotinu. Odgovor na vaše pitanje je Panacea - melem za opekotine koji regeneriše kožu, pospešuje cirkulaciju i zaceljuje već nastalu opekotinu.

Samoniklo planinsko bilje koje čini sastav Panacea melema predstavlja prirodno rešenje za opekotine svih vrsta, pa čak i opekotine kod dece. Smanjuje crvenilo, sprečava nastanak plikova, a otklanja čak i opekotine 3. stepena.

Melem od blagotvornog bilja kao rešenje za štitnu žlezdu

Ukoliko je vaš problem štitna žlezda, otklanjanje možete pospešiti i ubrzati upravo Panacea melemom. Sve što treba da uradite je da, uz vašu redovnu terapiju, mažete Panacea melem 2 puta dnevno na prednju stranu vrata.

Ako ste se ipak pitali kako tretirati štitnu žlezdu i regulisati njen hormonski status na sasvim prirodan način, onda treba da probate Panacea melem zajedno sa našim Thyroidein kapima. Ovaj prirodno rešenje za štitnu žlezdu može vam pomoći da već u roku od 6 meseci potpuno regulišete njen rad.

Panacea pomaže i kad su u pitanju problemi sa prostatom


Neka vaši problemi sa prostatom budu stvar prošlosti – i to korišćenjem Panacea melema. Bilo da je vaš problem uvećana prostata ili upala prostate, Panacea melem pomaže pri oslobađanju limfe, smanjivanju volumena prostate i njenom normalnom funkcionisanju.

Prirodno tretiranje prostate najbolje se sprovodi ako u kombinaciji sa Panacea melemom koristite i naše biljne kapi Prostatol. Ove kapi veoma su blagotvorne kod akutnog i hroničnog prostatitisa, a stopa oporavka je preko 97%.

Otklonite kožne bolesti, oporavite prostatu ili štitnu žlezdu - sve sa jednim melemom

Ne postoji bolji način da pomognete sebi nego da se okrenete prirodi i jednom zauvek ukloni bolesti kože, prostate ili štitne žlezde.

Zato već danas pozovite 064/20-46-007 i poručite svoje prvo pakovanje Panacea melema. Cena ovog melema je 1.000 dinara. Za sve informacije i porudžbine na raspolaganju smo vam klikom OVDE svakog radnog dana od 08-15h i od 17-21h.

Stariji post Noviji post