Korpa

Prostatol kapi - Za život u kome problemi sa prostatom nisu opcija

Autor Bilje Tošić
Prostatol kapi - Za život u kome problemi sa prostatom nisu opcija

Imate problema sa prostatom, pa se svakodnevno susrećete sa tegobama otežanog i bolnog mokrenja. Uz to, često osećate peckanje tokom mokrenja, mlaz urina vam je isprekidan i malaksali ste.

Pri tom vam se dešava da, iako osećate nagon za mokrenjem, vi ne možete da se olakšate. A tu su i problemi sa ejakulacijom.

Muka vam je više od svega toga i želite da vam problemi sa prostatom nestanu?

Onda je vreme da probate prirodno rešenje za prostatu – Prostatol kapi i Panacea melem

Bilo da vas je zadesila akutna ili hronična upala prostate ili vam je uvećana prostata, komplet Prostatol kapi i Panacea melema vam može pomoći. I to tako što će vas osloboditi bola u predelu prostate, smanjiće noćno i često mokrenje i poboljšaće mlaz urina. A najvažnije od svega je to što ćete se ponovo osećati dobro u svojoj koži.

Bez obrzira na godine, možete da koristitie ovaj komplet kao prirodno rešenje za prostatu. Za to su zaslužne planinske i organski gajene biljke, koje čine Prostatol kapi i Panacea melem.

U sastav Prostatol kapi ulaze:

  1. Rtanjski čaj ima protivupalno dejstvo, diuretik je i povećava libido. Pomaže u izbacivanju tečnosti iz organizma i upala prostate se smiruje.
  2. Peršunov list ima antioksidativno i diuretsko delovanje. Stimuliše čišćenje organizma kroz urin, dobar je za potenciju i zapaljenje prostate.
  3. Rastavić je odličan diuretik, olakšava izbacivanje urina, pa tako otklanja bolno i učestalo mokrenje.
  4. Timijan deluje antiseptički i antigljivično – smanjuje upale i brani organizam od virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.
  5. Kantarion deluje slično kao timijan. Zbog toga se koristi kada se jave problemi sa prostatom.
  6. Kleka ima poseban uticaj u čišćenju organizma od bakterija, s obziorm da je odličan diuretik i ima antibakterijsko dejstvo.

A Panaceu melem čini čak 21 samonikla, organska biljka i prirodne sirovine. Širina delovanja melema je izuzetno velika, jer ima izvrsna analgetska, protivupalna i regenrišuća svojstva. Takođe, pospešuje i cirkulaciju. Koristi se kao rešenje za niz bolesti, među kojima se ističe kao efikasan rešenje za prostatu.

Prostatol kapi i Panacea melem su atestirani od strane Instituta za javno zdravlje Kragujevac i poseduju Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia). Preparati su 100% bezbedni, neagresivni i ne izazivaju kontraindikacije.


Tretiranje prostate organskim biljem nikada nije bilo lakše

Tretiranje prostate Prostatotol kapima i Panacea melemom traje 2 meseca (3 terapije po 20 dana).

Za 20 dana terapije su vam potrebne 2 bočice Prostatol kapi i 1 Panacea melem. Cena jedne bočice Prostatola iznosi 1.500 dinara, dok Panacea košta 1.000 dinara.

Kapi pijete 3 puta dnevno, pre obroka. I to tako što 5 ml kapi dodate u skuvan čaj od majčine dušice i rtanjskog čaja. Paralelno sa kapima mažete melem na regiju između anusu i testisa.

Takođe, trebalo bi da koristite Uronefrol kapi pre upotrebe Prostatola i Panacee, ukoliko vam je zapaljenje prostate izazvala bakterijska infekcija.

Problemi sa prostatom zadese skoro svakog drugog muškarca nakon 60. godine

To je osetio na svojoj koži i Chrtan Jan iz sela Kisaća kod Novog Sada, kome su problemi sa prostatom zadavali muke. A onda je probao prirodno rešenje za prostatu, započeo terapiju Prostatol kapima i sada se oseća odlično.

U nastavku pogledajte kompletnu priču Chrtana Jana.

Birajte prirodno tretiranje prostate jer ne šteti jetri i bubrezima

Uz Prostatol kapi i Panacea melem, tretiranje prostate je jednostavno i bezbolno – u poređenju sa hiruškim zahvatom i napornim oporavkom.

Baš zato treba da iskoristite moć organskog bilja i započnete prirodno tretiranje prostate uz Prostatol i Panaceu.

A sada je pravo vreme da poručite ovaj komplet, jer uz kupljenih 6 bočica Prostatol kapi dobijate GRATIS 2 Panacea melema. Dovoljno je da kliknete OVDE ili pozovete 064/20 46 007, poručite komplet i rešite se tegoba.

Stariji post Noviji post