Korpa

Asthmal kapi - pomažu kod bolesti pluća 7 puta efikasnije od svih antibiotika

Autor Bilje Tošić
Asthmal kapi - pomažu kod bolesti pluća 7 puta efikasnije od svih antibiotika

Da li ste znali da tokom jednog dana u proseku udahnete vazduh oko 25.000 puta? Međutim, ako se borite sa nekom od bolesti pluća, ovaj zadatak za vas može da bude veoma težak. Živeti sa bolestima kao što su astma ili bronhitis znači boriti se za skoro svaki udah, svakog dana.

Ako i vama plućne bolesti ne daju da dišete - onda je pravo vreme da probate Asthmal kapi. Potpuno prirodne i neškodljive, ove kapi pročistiće vaša pluća i bronhije, ojačati vaš imunitet i samim tim vaše disanje će se ponovo normalizovati.

Evo šta sve ulazi u sastav ovog biljnog i efikasnog preparata.

8 samoniklih planinskih biljaka - prirodno rešenje za pluća i bronhije

Asthmal kapi su pažljivo odabrana mešavina bilja organskog porekla, o čemu svedoči Sertifikat o organskom sastavu (br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia).

Ovih 8 biljaka predstavljaju prirodno rešenje za pluća i bronhije:

  1. Koren belog sleza - sadrži sluz koja oblaže i umiruje disajne puteve. Ublažava upalu i uporan kašalj;
  2. Oman - pročišćava i zaceljuje plućne alveole koje najviše stradaju kod bolesti pluća;
  3. Rtanjski čaj - podiže imunitet i ubija patogene gljivice, bakterije i druge štetne mikroorganizme;

  4. Divizma - olakšava disanje, deluje antimikrobno, smiruje upale i regeneriše tkiva;
  5. Crni slez - smiruje nadražaj disajnih puteva pa samim tim i kašalj, pouzdano je rešenje za bronhitis i astmu, kao i bol u plućima.
  6. Majčina dušica - ima izuzetno antibakterijsko i antigljivično dejstvo, pa se koristi za skoro sve plućne bolesti. Pročišćava disajne puteve, olakšava iskašljavanje i otklanja upalu grla.
  7. Bokvica - jedno od najmoćnijih antibakterijskih sredstava u prirodi. Pojačava lučenje tečnosti pa deluje kao prirodno rešenje za kašalj. Oporavlja sluzokožu i tkivo pluća;
  8. Plućnjak - kao što mu i samo ime kaže, ne samo da je prirodno rešenje za upalu pluća, već i za bronhitis i astmu.

Preparat koji uspešno otklanja bronhitis kod dece i odraslih

Akutni bronhitis i hronični bronhitis veoma su česte bolesti pluća, a izrokuju ih prehlada, virusi ili bakterije. Asthmal kapi su posebno delotvorne i zato su one prirodno rešenje za bronhitis, kako kod odraslih, tako i za bronhitis kod dece.

Ako vas brine kako zaustaviti kašalj - i ovde su se Asthmal kapi pokazale kao višestruko korisne. Biljke koje ulaze u njihov sastav olakšavaju iskašljavanje, oblažu nadraženu sluznicu disajnih kanala i kašalj se umiruje.

Bezbedan i proveren preparat za otklanjanje astme prirodnim putem


Asthmal kapi su preparat proveren u Zavodu za javno zdravlje Kragujevac, što ga čini potpuno bezbednim za otklanjanje astme prirodnim putem. Netoksične su i ne izazivaju nikakve kontraindikacije, pa se mogu koristiti čak i kad je u pitanju astma kod dece.

Bioaktivni sastojci blagotvornog bilja čiste vaša pluća i disajne puteve i podižu imunitet vašeg organizma.
Za efikasno otklanjanje astme ova 2 faktora veoma su važna. Jak imunitet lakše se bori sa alergenima koji izazivaju otežano disanje i kašalj, a izbacivanje šlajma znači i izbacivanje virusa, bakterija i ostalog otpada iz organa za disanje.

Asthmal kapi pomažu i kod virusnih i kod bakterijskih upala pluća


Nadu Marinković iz Zemuna mučila je upala pluća:

,,Zovem se Nada Marinković i imam 54 godine. Po prirodi nisam bolešljiva i prehladu obično prebolim, što bi se reklo, na nogama. Ali, prošle zime me je baš oborilo - visoka temperatura, otežano disanje i uporan kašalj, a ja sam i dalje mislila, proći će. Međutim, u domu zdravlja su mi rekli: upala pluća. Uplašila sam se, ali kako sam uvek verovala u moć narodne medicine i bilja počnem ja da se raspitujem ima li za ovu bolest neki prirodni preparat. I preporučiše mi Asthmal kapi, u kombinaciji sa Uronefrol kapima. Do kraja te nedelje prestala sam da kašljem. Nakon 2 nedelje, potpuno sam ozdravila. Asthmal kapi su čudo!’’

Koliko traje terapija i kako se koriste Asthmal kapi za plućne bolesti?

Plućne bolesti su veoma često posledica bakterijske infekcije. Zato prve 2 nedelje terapije treba da koristite Uronefrol kapi. One pouzdano deluju protiv bakterijskih upala u celom organizmu, pa su izuzetno delotvorne i kod većine bolesti pluća.

Nakon toga možete početi sa korišćenjem Asthmal kapi i to na sledeći način: 14 dana pijete 3x5ml kapi u rtanjskom čaju ili čaju od majčine dušice. Jedna bočica trajaće vam 7 dana, a njena cena je 1.500 dinara.

Kad je u pitanju upala pluća, prirodno tretiranje ubrzaćete i pospešiti mazanjem našeg Panacea melema na grudi. Ovaj melem deluje kroz kožu i ima izuzetna protivupalna, analgetska i regenerišuća svojstva.

Poručite već danas vaš prirodno rešenje za bronhitis, astmu i upalu pluća

Da konačno dišete punim plućima i živite svoj život bez ograničenja.

Za sve informacije, kao i za poručivanje Asthmal kapi, kliknite OVDE ili nas pozovite svakog radnog dana od 08-15h i od 17-21h na broj telefona 064/20-46-007. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Stariji post Noviji post